Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine yaz ekranında çok sıkı 2 rakip geldi!

Erkenci Kuş dizisine yaz ekranında çok sıkı 2 rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Geçtiğimiz sezon yaz ekranında izleyicilerle buluşan Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile Can Yaman ikilisinin başarılı uyumu diziyi de sürüklemişti.

Erkenci Kuş dizisi yeni yaz dizilerinin de gelmesi ile zorlu bir rekabetin içinde olacak. Bu rekabette de geride kalmamak adına ara vermeden devam edecek.

Peki Erkenci Kuş’in en ciddi rakipleri hangileri? Şimdilik gözüken 2 dizi bir hayli iddialı geliyor. Yeni yapımlar da hazırlanıyor belki onlar da iddialı olacak ama şimdilik tanıtımları yapılan, konuları ve oyuncu kadroları bilinen 2 dizimiz var.

HER YERDE SEN

Erkenci Kuş dizisine yaz ekranında çok sıkı 2 rakip geldi! 8

Bunlardan birisi Aybüke Pusat ile Furkan Andıç’ı buluşturan Fox Tv ekranında yayınlanacak olan Her Yerde Sen dizisi… Aybüke ve Furkan’ın başarılı uyumu sayesinde yaz ekranı için uygun bir dizinin bulunduğu görülmekte. Erkenci Kuş’un en ciddi rakiplerinden birisi olacağa benziyor.

AFİLİ AŞK

Erkenci Kuş dizisine yaz ekranında çok sıkı 2 rakip geldi! 9

Bir diğer yaz dizisi ise Kanal D için hazırlanan Afili Aşk dizisi… Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul yine başarılı bir çift oldular. Tanıtımlara bakıldığında ikilinin uyumu görülmekte.

Demet Özdemir, Aybüke Pusat ve Burcu Özberk ile Can Yaman, Furkan Andıç ve Çağlar Ertuğrul son dönemin en dikkat çeken kadın ve erkek oyuncuları konumunda…

Bu isimlerin yaz ekranında, eğlenceli, sıcacık aşk dizileriyle izleyicileri ekran başına toplaması mümkün. Geçen yaz Erkenci Kuş dizisinin yaptığı çıkış gibi çıkışlar gelebilir.

Üç dizi arasında hangisi daha yüksek reyting alacak ve izleyiciyi sürükleyecek merakla beklenecek.