Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine yeni başlangıç! Her şey sil baştan!

Erkenci Kuş dizisine yeni başlangıç! Her şey sil baştan!

tarafından zk zk

Star TV’nin romantik komedi dizisi Erkenci Kuş, 39. bölümüyle izleyenleri şaşırtmıştı. Evlenmeleri beklenen Can ve Sanem’in ayrılmaları izleyenleri de şoke etmişti.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizide, Hüma ve Yiğit’in kurduğu tuzak ile Can, kötü bir planın içine düştü.

Televizyongazetesi/Detay – Yiğit, dağ evinde Sanem’in kitabının tüm notlarını ateşe attı ama Can yapmış gibi gösterdi. İkili arasında çıkan kavgada Yiğit düşüp sakatlandı. Bunları gören Sanem ise restini çekti. Can, her şeyi bırakıp gitti.

40. bölümde senaristi de değişen dizinin hikayesinde farklı bir yola giriliyor. Zaman atlaması yaşanacak. Bu arada Sanem’in Zümrüdüanka ile Albatros isimli bir kitap yazdığı ve kitabıyla ilgili sahilde bir cafede söyleşi yaptığı görülüyor yeni tanıtımda.

Erkenci Kuş dizisine yeni başlangıç! Her şey sil baştan! 7

Can da uzun süre sonra ortaya çıkıyor ve teknesiyle limana yanaşıyor. Saçı başı iyice dağılmış Can, sahilde yürürken Sanem’in yanından geçiyor ama görmüyor bile.

İki aşığın tekrar karşılaşmasında neler yaşanacağı merak konusu. Dizinin 40. bölümünden yayınlanan ön izlemede karşı karşıya geldikleri, Can’ın Sanem’e elini uzattığı görülmüştü.

Sanem, o eli tekrar tutacak mı? İki aşık, yıllar sonra yeniden bir araya gelebilecek mi? İzleyip göreceğiz…

İşte Erkenci Kuş 40. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can ve Sanem evlilik öncesi sıkıntılarını aşacaklar mı?

Can ve Sanem, fotoğraf çekimi sırasında gerildiler. Evlilik için hazır olup olmadıklarını sorguluyor gibi görünseler de aslında geçmişten gelen ve üstünü örttükleri sorunları var. Bu defa çözebilecekler mi acaba?

Emre ve Leyla’nın arap saçına dönen düğünü, en sonunda gerçekleşiyor. Hazırlıklar da, eğlence de tam gaz. Herkesin koşuşturduğu şey tek; Hûma ve Mevkibe yan yana gelmesin çünkü mutlaka bir sebep bulup kavga ediyorlar.

Yiğit, yurt dışı bağlantılarını kullanarak, Sanem’e yazacağı romanla ilgili bulunmaz bir fırsat sunuyor ama Sanem yazamıyor. Can, Sanem’e destek olmak isterken öngöremediği sıkıntılar arka arkaya patlak veriyor… Can ve Sanem bu sıkıntıları nasıl aşacaklar?