Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai yeni bölümde Miran ve Azat’ı kahreden kaçış! Reyyan gidiyor!

Hercai yeni bölümde Miran ve Azat’ı kahreden kaçış! Reyyan gidiyor!

tarafından zk zk

Atv’de yayınlanan Hercai dizisi, her yeni bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor.

Ekrana geldiği ilk bölümden beri büyük dikkat çeken ve Cuma akşamlarının zirvesine oturan Hercai dizisinin 8. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Reyyan, Miran ve Azat arasında kalıyor.

Miran’ın evli olduğunu öğrenen Reyyan, bu durumla başetmeye çalışırken, elinden tutup konağa getiren ve onunla nikahlanacağını söyleyen Azat’la evlenmek de istemiyor.

İki ateş arasında kalan Reyyan’ın seçimi ise Azat ve Miran’ı çıldırtacak!

Reyyan, kararını veriyor ve gidiyor. Haberi duyan Azat sinir krizi geçirirken, Miran da olanlara inanamıyor ve büyük bir acı yaşıyor

İşte 8. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Miran’ın evli olduğu gerçeğiyle karşılaşan Reyyan, Azat’ın teklifini kabul ediyor. Bir yandan Miran’ın nikahlı bir karısı olduğu gerçeğiyle de baş etmeye çalışan Reyyan, Azat’ın kanatlarının altına mı giriyor? Tüm Şadoğlu Konağı’nı karşısına alarak Reyyan’ın elini tutan Azad’ın söyledikleri yüreklere dokunacak! Azat’ın cümleleri Şadoğlu Konağı’nda deprem etkisi yaratıyor! Ne yapacağını şaşıran Miran, Reyyan’ın Azat’a yar olmasını kaldırabilecek mi?

Tüm bu olanlardan sonra Miran’ın kendisine döneceğine inanan Gönül’ün şimdiki planları ne? Gönül’ün kan dondurucu planlarını duyan Sultan ne yapacak?