Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş fazla gerdi, haftaya güldürse iyi olacak!

Erkenci Kuş fazla gerdi, haftaya güldürse iyi olacak!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, reytingleriyle yüzleri güldürdü ama bölüm hayli ağırdı!

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları Sanem ve Can arasında yaşanan duygusal anlar, izleyenleri bu bölüm biraz yormuş olacak ki sosyal medya yorumlarına da yansıdı.

İki aşığın aralarına giren yüzük meselesi, Sanem’in hırsızlık yaptığını söylemesiyle bambaşka bir hal almış ve ayrılmışlardı.

Can, Sanem’i anlamaya çalışırken, Sanem, söylediği yalanların altından nasıl kalkacağını bilmiyor.

Aslında çok aşık olan Can ve Sanem, birbirlerinden uzak durmaya çalışırken, bir taraftan da aynı ofiste çalışmaları, ilginç anlara da sebep oluyor.

Can, Sanem’den kaçmaya çalışırken, Sanem onu kovalıyor, Deren ile yakınlaştıkları anlarda onları kıskanıyor, Can’ın üzerinden gözlerini bir saniye bile ayırmıyor.

Erkenci Kuş fazla gerdi, haftaya güldürse iyi olacak! 7

Hal böyle olunca, izleyenler için de ağır ve kasvetli sahneler çoğunluktaydı 16. bölümde.

Ancak Sanem’in adeta şirketi kurtarmasına neden olay sonrasında Can’ın tavırları biraz gevşeyecek gibi görünüyor.

17. bölüm tanıtımında, telefonunu unuttuğu bahanesiyle Can’ın evine gelen ve Deren’in de orada olduğunu düşünen Sanem’in halleri ise görülmeye değerdi.

Bir izleyicinin tanıtıma yaptığı şu yorum, durumu özetliyor aslında. “Bölüm o kadar duygusaldı ki ağliyim mi güleyim mi bilemedim fragman ilaç gibi geldi haftaya çok güzel olacak belli oldu.”

Dizinin müdavimleri, Sanem ve Can’ın eğlenceli hallerini daha çok seviyor ve daha romantik ve birbirleriyle aşık aşık oldukları bölümler çok daha fazla övgü alıyor izleyiciden. Birkaç bölüm sonra her şeyin değişeceğini düşünüyor izleyenler. Bakalım öyle mi olacak? Can ve Sanem arasındaki mesele nasıl tatlıya bağlanacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte 17. bölümden ön izleme: