Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş resmen direkten döndü! Gelen eleştiriler anlaşılan işe yaramış!

Erkenci Kuş resmen direkten döndü! Gelen eleştiriler anlaşılan işe yaramış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Erkenci Kuş dizisine geçtiğimiz hafta izleyicilerden eleştiri yağmıştı…

Yaz sezonunda başlayan ve yeni sezonda da devam eden diziye, ilk kez bu kadar fazla eleştiri yapıldığı sosyal medyadan gözlenmişti.

Dizinin senaristinin değişmesiyle yaşanan bu tepki, bu hafta yerini övgüye bıraktı.

Geçtiğimiz hafta diziyi takip edenler, Can ve Sanem karakterlerinin haricinde, yan rollerdeki pek çok karakterin bile tepkilerinin değiştiğini düşünüyordu.

Normalde hiç beklenmedik tavırlar sergilemeye başlayan karakterleri gören izleyiciler, 17. bölümden sonra sosyal medyadan isyan ettiler.

Can’ın Sanem’in doğum gününü bilemiyor olmasına inanmayan izleyiciler, Can Divit’in iyice garipleşmeye başladığı, tavırlarının tutarsız olduğu ve Sanem’e ‘öbürü’ demesi gibi pek çok davranışını eleştirmeye başladılar.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yaptığı diziye, ilk kez bu kadar eleştiri geldiği görüldü.

Sosyal medyada diziyi takip edenlerin benzer eleştirileri sıralanmaya başladı.

Erkenci Kuş resmen direkten döndü! Gelen eleştiriler anlaşılan işe yaramış! 7

Geçtiğimiz hafta dizinin başından beri senaryosunu yazan Ayşe Kutlu’nun ayrıldığı ve yerine Aslı Zengin’in geldiği öğrenilmişti.

Senaryonun tıkandığı, aynı konular etrafında dönüldüğü, yavaş ilerlediği için Ayşe Kutlu’nun yerine, daha önce No:309, Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu gibi dizilerin de senaristliğini yapan Aslı Zengin ile anlaşılmıştı.

Zengin, daha önceki romantik komedi dizilerinde büyük bir başarı sağlamıştı.

Erkenci Kuş’u sonradan yazmaya başlaması, karakterleri tam olarak çözümleyemediği şeklinde yorumlara neden oldu.

Sosyal medyada izleyicilerin eski senaristi istediklerini, yeni bölümü hiç beğenmediklerini ifade ettiler.

Pek çok kişinin benzer eleştirileri yapması, görünen o ki dikkat çekmeyi başarmış. Bu hafta yayınlanan yeni bölümü izleyenler, eski tadı bulduklarını ifade ediyorlar sosyal medyadan.

Sanki Can ve Sanem silkinmiş kendine gelmiş ve yine o eski komik hallerine geri dönmüşlerdi. Aralarındaki tatlı atışmalar da izleyicileri çok güldürdü.

Özellikle asansörde kalan iki aşığın halleri ve Sanem’e bakkalda yardım eden Can’ın durumu, hayli komik anlar ortaya çıkardı.

İşte o sahneler:

Bakın geçtiğimiz hafta diziye nasıl eleştiriler gelmişti: