Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş ve Bay Yanlış’tan sonra Senden Daha Güzel dizisi yaza damgasını vurursa şaşırmayın!

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış’tan sonra Senden Daha Güzel dizisi yaza damgasını vurursa şaşırmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cemre Baysel ve Burak Çelik’i buluşturan Senden Daha Güzel dizisinin çekimleri bir süre önce başladı. Ramo dizisiyle ünlenen ve Baht Oyunu dizisiyle çok sevilen Cemre Baysel, bu yaz da bir başka dizi ile izleyicinin karşısına gelmeye hazırlanıyor.

Romantik komedilerin yaz boyunca ekranda yer alacağı süreç için şimdiden hazırlıklar başladı. Haziran ayında birer birer yayına girecek olan kanalların yeni dizileri, daha çok romantik komedi türündeki diziler olacak. Yaz dizilerinin çiftleri ise şimdiden konuşuluyor.

Cemre Baysel, bu kez Burak Çelik ile Senden Daha Güzel dizisinde partner oluyor. İkilinin hayranları onları birbirlerine çok yakıştırdıklarını sosyal medyada belirtiyorlar. Pek çok izleyici, ‘Bu yaza damga vuracak dizi ve çift’ yorumlarını da yapmaya başladılar.

Aslında dizinin iddiasının büyümesini sağlayan bir başka neden de başrollerin yanı sıra yapımcısı. Zira ekranın unutulmayan dizisi Erkenci Kuş ile Can Yaman ve Özge Gürel’in kısa süren ancak izleyicisinin çok beğendiği Bay Yanlış dizilerinin de yapımcısı Gold Film imzalı bir dizi Senden Daha Güzel…

Fox TV’de ekrana gelecek olan dizinin çekimlerinin başlaması ile izleyicinin heyecanı da yükseliyor. Erkenci Kuş gibi uzun ömürlü ve ekrana damgasını vuracak bir dizi olur mu izleyip göreceğiz ama şimdiden iddialı durduğu da aşikar…

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış'tan sonra Senden Daha Güzel dizisi yaza damgasını vurursa şaşırmayın! 8

Yönetmenliğini Deniz Koloş’un üstlendiği dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Dizinin ilk çekim gününden paylaşımlar da sosyal medyaya düştü. Haziran’ın ilk haftasında yayınlanması bekleniyor ancak henüz yayın tarihi belli değil.

Sosyal medyada şimdiden büyük destek alan dizinin setinde, başrol oyuncularının da enerjilerinin tuttuğu ve iyi bir ikili oldukları konuşuluyor.

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış'tan sonra Senden Daha Güzel dizisi yaza damgasını vurursa şaşırmayın! 9

Senden Daha Güzel dizisinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bir araya geldi. İşte tüm diğer oyuncular: Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu.

Çekimleri Gaziantep ve İstanbul’da devam eden romantik drama “Senden Daha Güzel”, yaz ekranlarını şenlendirmeye geliyor. Dizinin hikayesinde ise İstanbul’da ve Gaziantep’te yaşayan iki doktor arasındaki çekişmeyi izleyeceksiniz.