Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’u izleyenler için 7. bölümü beklemek pek kolay olmayacak!

Erkenci Kuş’u izleyenler için 7. bölümü beklemek pek kolay olmayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Erkenci Kuş dizisinin yeni bölümü 7 Ağustos Salı akşamı ekrana gelecek.

Dizi gittikçe daha heyecanlı bir hal almaya başladı. Özellikle Sanem’in Can’dan kaçmaya çalıştığı ama her seferinde tam da burnunun ucunda bittiği anlar, izleyicileri ekran başında çok keyiflendiriyor.

Yeni bölümde yine benzer sahneler izleyeceğiz. Dizinin 7. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. Yeni bölümde Can, Sanem’e yine ilginç sürprizler hazırlıyor.

Tanıtımı izleyenler sosyal medyada “Çocuğumun adını Salı koyacağım, Salı gününü nasıl bekleyeceğiz, iple çekiyoruz, çabuk gel Salı, çok özel bir bölüm geliyor, nasıl geçecek bu günler, gözünü seveyim Salı çabuk gel” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Erkenci Kuş'u izleyenler için 7. bölümü beklemek pek kolay olmayacak! 7

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Sanem, Can’a kumpas kuranı buldu bulmasına ama aynı anda kendisinin de istemeden de olsa bu kumpasın bir parçası olduğunu öğrendi. Peki, şimdi bunu Can’a söyleyebilecek mi Sanem? Bu sırada yakalanan adam, polise teslim edilirken Can’ın mesleki itibarını temizlediği basın toplantısında Emre ve Sanem’e bir sürprizi var… Üstüne bir de Can, Sanem’in kendisine aşık olduğunu duydu. Can, Sanem’in peşini bırakmayacak elbet, bakalım Sanem nereye kadar kaçabilecek! Bu sırada mahallede ise Aysun’un verdiği kiloların sırrı açığa çıkar. Ancak, Mevkıbe bu işe çok bozulur.

İşte 7. bölüm 2. tanıtımı: