Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’un yeni bölüm tanıtımı olay oldu! Yorumlar yağmur gibi yağıyor!

Erkenci Kuş’un yeni bölüm tanıtımı olay oldu! Yorumlar yağmur gibi yağıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Can Yaman ve Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları Star TV’nin Erkenci Kuş dizisi, her bölümüyle konuşulmaya devam ediyor.

Gelecek hafta 7 Ağustos akşamı 7. bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtım videosu, sosyal medyada çok konuşulmaya başlandı.

Dizide Can ve Sanem arasında yaşanan kovalamaca, izleyiciyi gülmekten kırıp geçiriyor.

Sanem’in Can’dan köşe bucak kaçmaya çalışması, nişanlısı varmış gibi tavırları, Can’ın hiç umursamayıp her fırsatta Sanem’in sıkıştırması, ekran başında diziyi izleyenleri de çok eğlendiriyor.

Erkenci Kuş'un yeni bölüm tanıtımı olay oldu! Yorumlar yağmur gibi yağıyor! 7

Özellikle 7. bölüm tanıtımında Sanem’in Can’dan kaçmak için telefonda nişanlısı ile konuşuyor gibi yaptığı ve o sırada telefonunun çalması üzerine durumun ortaya çıkması, tanıtımı izleyenleri çok güldürdü.

 

Gittikçe karakterlerin oturduğu ve sevilmeye başladığı dizide, Can ve Sanem karakterlerini oynayan Demet Özdemir ve Can Yaman da birbirlerine yakıştırılmaya başlandı.

Sosyal medyada bir sonraki bölümü iple çektiklerini söyleyen izleyiciler, ikili arasında geçen her sahneye kopuyor artık.

Can Yaman’ın Can Divit karakteriyle ortaya koyduğu performans övgüler alırken, Demet Özdemir de Sanem karakteriyle çok seviliyor.

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Ekranın yeni ve fenomen ikilisi olmaya aday görünen Can ve Sanem çiftinin arasındaki kaçma kovalamaca sürdükçe, olaylar daha da sarpa sarıyor ve izleyici de ekran başında çok eğleniyor.

Kiralık Aşk dizisine benzetilen Erkenci Kuş dizisi, görünen o ki Ömer ve Defne’den sonra bu kez Can ve Sanem’i ekranın romantik aşıkları olarak uzun süre anılacaklar.

İşte sosyal medyada yorum yağan 7. bölüm tanıtımı: