Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erşan Kuneri dizisi için eleştiriler Uraz Kaygılaroğlu’nun umurunda değil!

Erşan Kuneri dizisi için eleştiriler Uraz Kaygılaroğlu’nun umurunda değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te izleyicilerle buluşan Erşan Kuneri dizisine hem destek geldi hem de çok fazla olumsuz yorum yapıldı. Cem Yılmaz’ın bir porno film yapımcısı Erşan Kuneri karakteri ile yer aldığı dizi küfürlü sahneleri ve hikayesi nedeniyle fazlasıyla eleştiri aldı.

Bu eleştirilerin yanında dizinin Netflix’te izlenme oranlarının çok iyi olması ise bir başka dikkat çeken durumdu. Cem Yılmaz, yapılan olumsuz eleştiriler için bir yorum getirmek istemezken, Netflix’in ikinci sezon onayını vermesi projenin başarıya ulaştığı anlamını taşıyor. Uraz Kaygılaroğlu da dizide başrolde bulunuyor ve sonuçlardan memnun.

Üç Kuruş dizisinin finalinin adından dinlenmeye çekilen Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz’ın ikinci sezon olacağı mesajıyla yaz dönemini de çalışarak geçireceğini söyledi. Üç Kuruş dizisindeki arkadaşları ile vedalaştığı buluşmada konuşan Uraz Kaygılaroğlu, Erşan Kuneri dizisi için güzel sözler söyledi.

Erşan Kuneri dizisi için eleştiriler Uraz Kaygılaroğlu'nun umurunda değil! 7

Oyuncu, “O da çok güzel bir işti. Biz onu 1 sene önce çektik. Yayına girdi, heyecanla bekliyorduk. Ne zaman yayınlanacak ve karşılığını ne zaman seyircide bulacağız diye bekliyorduk. Güzel de geçti. Aldığımız güzel yorumlardan, övgülerden çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz’ın ekibe ikinci sezon için başlayacaklarını mesajla ilettiğini de ifade etti. Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu için ekibin önümüzdeki hafta bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor.

Oyuncu yaptığı açıklamada, “İkinci sezonu da çekeceğiz, Cem abi yazdı. Salı günü başlarız diye bize yazdı. Güzel de bir hikayesi var, onu da paylaştı bizimle. Önümüzdeki yaz da orada oluruz herhalde” şeklinde konuştu.