Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz’ın sevgilisi Cemre Baysal’a yaptığı set sürprizinin güçlü bir anlamı var!

Aytaç Şaşmaz’ın sevgilisi Cemre Baysal’a yaptığı set sürprizinin güçlü bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Kanal D ekranında yayınlanan Baht Oyunu dizisi belki beklenildiği kadar uzun sürmedi ama etkisi hala devam ediyor. Ada ve Bora karakterlerini çok seven ve birbirlerine çok yakıştıran dizi hayranları, iki başrol oyuncusunun aşkına da aslında pek şaşırmamıştı. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi önce partner sonra da sevgili oldu.

Baht Oyunu dizisinin unutulmaz yaz dizileri arasına katılmasına neden olan ünlü çiftin aşkı halen devam ediyor… Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel, ilk günkü gibi birbirlerine karşı yoğun duygular besliyor ve her zaman da destek oluyor.

Sosyal medya ortamında da paylaşımları ile ilgi odağı haline gelen iki oyuncu kariyer basamaklarını da çıkmaya devam ediyor. Cemre Baysel, 7 Haziran Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Senden Daha Güzel isimli diziyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Burak Çelik ile başrolü paylaşan Cemre Baysel, yine bir yaz dizisi tercihinde bulunarak, romantik komedi yapımları ile yoluna devam etmeyi seçti.. .Bu tür yapımların yurt dışında daha çok ilgi gördüğünü ve oyuncuların popülerliğine çok olumlu katkı yaptığını hemen hatırlatalım.

Aytaç Şaşmaz'ın sevgilisi Cemre Baysal'a yaptığı set sürprizinin güçlü bir anlamı var! 7

Aytaç Şaşmaz ise büyük heyecan yaşayan ve yeni bir yoğunluğun içine gören sevgilisi Cemre Baysel’e sürpriz yaptı. Dizinin setini ziyaret eden ve sevgilisini şaşırtan genç oyuncu, hem başarı diledi hem de diziyi merakla bekleyen izleyicilerin ilgisini çekti.

Dizinin tanıtımını da yapan Aytaç Şaşmaz, “Müthiş bir iş geliyor, hayırlı uğurlu ve uzun soluklu olsun inşallah… En güzeli hep senin olsun Cemre Baysel” mesajıyla dikkatleri çekti.

Cemre Baysel, karavan selfiesi paylaşırken, ikilinin yüz halinden anlaşılan aşklarının hala ilk günkü kadar sıcak olduğuydu.