Ana sayfa Sosyal Medya Erşan Kuneri-Gibi tartışması büyüyor! Feyyaz Yiğit eleştiriye yanıtını çoktan bir skeciyle vermiş!

Erşan Kuneri-Gibi tartışması büyüyor! Feyyaz Yiğit eleştiriye yanıtını çoktan bir skeciyle vermiş!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs’ta Netflix’te izleyiciyle buluşmasının ardından tartışmaları da beraberinde getirdi. Erşan Kuneri ilk önce çok bel altı espriler bulunduğu gerekçesiyle eleştirildi. Ardından Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri’si, Feyyaz Yiğit’in Gibi’siyle karşılaştı. Bu tartışmaya Erşan Kuneri’nin başrol oyuncularından Zafer Algöz de dahil olurken bir izleyici Feyyaz Yiğit’in bu tartışmaya çok önceden bir skeçle yanıt verdiğine dikkat çekti.

Eski bir porno film oyuncusu ve yapımcısının hapisten çıktıktan sonra herkese hitap edecek filmler çekmeye karar vermesinin hikayesini anlatan Erşan Kuneri 13 Mayıs’ta Netflix’te izleyiciyle buluştu. Dizi gösterime girer girmez bir kısım izleyici tarafından “esprilerinin çok bel altı olduğu” gerekçesiyle sert bir şekilde eleştirildi.

Ardından yorumlar bir şekilde Erşan Kuneri’nin, son dönemin parlayan komedyeni Feyyaz Yiğit’in yazıp oynadığı Gibi dizisiyle karşılaştırılmasına uzandı. Bu meseleye Erşan Kuneri’nin başrol oyuncularından Zafer Algöz de dahil olunca tartışma büyüdü. Zafer Algöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek”Algöz’ün bu karşılaştırması üzerine özellikle Gibi dizisi izleyicileri hemen tepki gösterdi.

Bunun üzerine Zafer Algöz izleyicinin sert tepkisiyle karşılaştı. Hatta bir izleyici Feyyaz Yiğit’in bu eleştiriye aslında çok önceden bir skeçle yanıt verdiğine dikkat çekti. Skeçte Feyyaz Yiğit’in sözleri gerçekten de bu duruma gerçek bir yanıt gibi.

Cem Yılmaz’ın hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı Erşan Kuneri, GORA ve Arif V 216’da yer alan karakterlerdi. Her ikisine de Cem Yılmaz hayat vermişti. Başarılı komedyen Erşan Kuneri’den ayrı bir dizi çıkardı.

Sekiz bölümden oluşan dizinin çekimleri geçen yaz tamamlandı. Nihayet bugün izleyiciyle buluştu. Dizide erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri’nin 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar vermesini konu alıyor.

Uzun süredir heyecanla beklenen Erşan Kuneri dizisinde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi hepsi birbirinden başarılı ve sevilen isimler yer alıyor