Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal eşinin doğum gününü nasıl kutladı?

Teşkilat’ın Zehra’sı Deniz Baysal eşinin doğum gününü nasıl kutladı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta ‘Zehra Balaban’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Deniz Baysal eşi Barış Yurtçu’nun doğum gününü sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

4 yıllık beraberliğinin ardından, Kolpa grubunun solisti müzisyen Barış Yurtçu ile 7 Eylül 2019 tarihinde Çeşme’de gerçekleştirilen romantik bir düğünle evlenen oyuncu, Teşkilat dizisinin çekimleri için Ankara’da bulunsa da fırsat buldukça sık sık eşiyle bir araya geliyor.

Eşi ve köpeğiyle birlikte bir fotoğraf karesini instagram hesabında yayınlayan Deniz Baysal, ‘İyi ki doğmuşsun sevgili’ notunu düştü.

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal eşinin doğum gününü nasıl kutladı? 7

Mutlu birliktelikleriyle magazin basınında zaman zaman gündeme gelen Deniz Baysal ve Barış Yurtçu ikilisi evliliklerinin başında yaptıkları açıklamada henüz çocuk istemediklerini söylemişlerdi.

Güzel oyuncu Deniz Baysal, eşiyle evlilik arifesindeyken duygularını şu sözlerle dile getirmişti. “Daha önce beş kez iş için gelinlik giymiş ve o rollere de girmek için bir kadının ilk kez gelinlik giydiğinde ne hissettiğini yorumlamaya çalışmıştım.

Ama kendi gelinliğimi ilk kez prova ettiğimde tamamen içten gelen saf ve doğal hislerle ayaklarımın yerden kesildiğini ve beni tirtir titretecek kadar çok heyecanlandığımı ömür boyu unutmayacağım.

Her genç kadının çocukluktan beri hayalini kurduğu bu anla beraberinde gelen heyecan, titreme ve sonsuz mutluluğu yaşamasını dilerim.”