Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Megastar Tarkan’ı derinden sarsan ölüm haberi!

Megastar Tarkan’ı derinden sarsan ölüm haberi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Megastar Tarkan, müzik yolculuğuna başladığı ilk günden bu yana yanında olan sahne amiri Cem Dermanlı’nın hayatını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Instagram’da Cem Dermanlı ile birlikte fotoğrafını paylaşan Tarkan, müzik yolculuğuna başladığı ilk günden bu yana yanında olan Cem Dermanlı’nın hayatını kaybettiğini açıkladı ve şu duygusal sözleri kaleme aldı.

“Ne kadar üzüldüğümü, sarsıldığımı kelimelerle ifade edemem 20’li yaşlarımın, kariyerimin başlarından beri birlikte çalıştığım, her konserimde yanımda olan, çok sevdiğim bir abimi, Cem Dermanlı’yı kaybettik.

Megastar Tarkan'ı derinden sarsan ölüm haberi! 79

Çok özleyeceğim kendisini. Her konserde gözlerim arayacak onu. Ve biliyorum kalbimdeki yeri hiç dolmayacak. Işıklar, nurlar içinde uyu Cem abi… Çok sevdik biz seni ve bil ki hiç unutulmayacaksın. Kalbimizde daima yaşayacaksın. Ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim…”

Ünlü şarkıcının hayranları Tarkan’a baş sağlığı dileklerinde bulundular. Tarkan’ın paylaşımına Nilgün Belgün ve Nazan Öncel’in aralarında bulunduğu ünlü isimler de yorum yaptı. Cem Dermanlı’nın ölüm haberi ile yıkılan Tarkan’a takipçileri yorumlarıyla destek oldu.