Ana sayfa Dizi Haberleri Ertan Saban müthiş performansıyla Show TV’de ekrana geliyor, kardeşi ise TRT dizisinde olay oldu!

Ertan Saban müthiş performansıyla Show TV’de ekrana geliyor, kardeşi ise TRT dizisinde olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Balkan kökenli oyuncular Ertan Saban ile kardeşi Erman Saban, yer aldıkları projelerle geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başardılar. Son dönemin öne çıkan iki kardeşi farklı dizilerde ve farklı kanallarda yer alıyorlar. Ertan Saban, perşembe akşamları Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde muhteşem bir oyunculuk sergiliyor.

Elveda Rumeli dizisindeki Dilaver karakteri ile ilk kez setlere adım atan Erman Saban ise, ağabeyi kadar çok tanınmasa da Balkan Ninnisi dizisindeki Hayati rolü ile son dönemde ismini sıklıkla duyduğumuz bir oyuncu haline geldi. Erman Saban daha önce birbirinden farklı yapımlarda rol aldı.

Ertan Saban müthiş performansıyla Show TV'de ekrana geliyor, kardeşi ise TRT dizisinde olay oldu! 9

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Alvise Gritti karakteri oyuncunun dikkat çeken performanslarından birisi olmuştu. Bunun dışında; Balkan Düğünü, Son Yaz Balkanlar 1912, Büyük Sürgün Kafkasya gibi dizilerde de yer alan Erman Saban, son dönemde ağabeyi ile birlikte dizi dünyasında çok konuşulan birisi haline gelmeyi başardı.

Ertan Saban harika oyunculuğu ve Devrim Özkan ile partnerliği ile yeni sezonun en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. Rolün hakkını veren Ertan Saban, dizinin çok iyi reytingler almasında da performansı ile büyük katkı sağlıyor.

Elveda Rumeli’den sonra Balkan Ninnisi ile gündem olan Erman Saban da Üsküp’teki çekimlerde yoğun şekilde çalışıyor.

Ertan Saban müthiş performansıyla Show TV'de ekrana geliyor, kardeşi ise TRT dizisinde olay oldu! 10

Erman Saban, Balkan Ninnisi dizisinde hem oynuyor hem de oyuncu arkadaşlarına şive koçluğu yapıyor. Projeye en başından itibaren destek olan ve Balkanlar’da çekilen dizinin gönüllü sanat elçiliğini yapan Erman Saban, böyle bir hikayede yer aldığı için de çok mutlu.

İki kardeşin birlikte çeşitli projelerde de yar aldığı Erman Saban’ın şu açıklaması ile ortaya çıktı: “Ağabeyim Ertan Saban ile, Elveda Rumeli dışında bir dizi, iki film ve Üsküp’te bir süre tiyatro yapmıştık. Ailemizde sanat ile uğraşan, bizim dışımızda İstanbul’da yaşayan halam var, amatör olarak seramik boyama ve resim ile uğraşıyor.”

Ertan Saban müthiş performansıyla Show TV'de ekrana geliyor, kardeşi ise TRT dizisinde olay oldu! 11

Abisi Ertan Saban’ın Türkiye’ye çok önceden gittiğini belirten Erman Saban, “Abim İstanbul’a uzun zaman önce taşınmıştı. Fakat her Üsküplü gibi benim de ailemin bir kısmı anavatandadır. Türkiye özlemi ezelden beri varmış, hala var. İstanbul’a gitmek için her fırsatı heyecan ile değerlendiriyorum, her zaman öyleydi ama özellikle yeğenim doğduğundan beri daha da çok gitmekteyim zaman buldukça” diyerek de Türkiye özlemini dile getirdi.