Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya’dan sonra Almila Ada fırtınası yaşanacak!

Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya’dan sonra Almila Ada fırtınası yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde çok etkili isimlerin olması, ayrıca hikayenin de hem akıcılığının hiç bitmemesi hem de duygusal kırılmaların her bölümde artarak sürmesi, izleyicileri bu yapıma çekiyor.

İclal Aydın’ın çok okunan aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde ikinci sezon Eylül ayı itibariyle başladı ve her yeni bölüm yine milyonları ekranlara çekiyor. Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan karakterinin yaşadıkları yetmezmiş gibi, şimdi de hikayenin dram yönünde Dönüş karakterinin etkisi daha da çok hissedilecek.

Almila Ada’nın canlandırdığı Dönüş’ün evlatlık olduğunun ortaya çıkacağı 20. yeni bölümde her şey bir anda karma karışık bir hale gelecek. Dönüş, evlatlık olduğunu tesadüfen öğrenirken, dünyası da başına yıkılacak. Bir yanda Türkan’ın yaşadıkları, diğer tarafta Dönüş’ün hayal kırıklığı…

Derya kendisinin evlatlık olduğunu düşünürken gerçeğin çok farklı olduğunu öğreniyor. Dönüş de tesadüfen bu gerçek ile yüzleşiyor. Dönüş ve Derya için artık hiçbir şey eskisi olmayacak.

Üç Kız Kardeş dizisinin 20. bölümü yine milyonları yüreklerinden yakalayacak. Dizinin yeni bölümünde ayrıca; Nesrin, Türkan’ı Somer’in evinden götürüyor!

Tüm her şeyi öğrenen Nesrin çok kızgındır. Türkan’ı bir dakika daha Somer’in evinde tutmayacağını söyleyerek oradan çıkartır. Mine ise bunu kendi lehine çevirme planları yapmaktadır. Somer şaşkınlığını gizleyememiş olsa da Türkan’ı kazanmak için uğraşmak zorundadır.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!