Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner kamerayı unuttu, kalbindeki acısını ortaya koydu ve gözyaşları aktı!

Aslıhan Güner kamerayı unuttu, kalbindeki acısını ortaya koydu ve gözyaşları aktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner hem komedi rollerinin hem de dram hikayelerinin aranılan kadın oyuncularından birisi olmayı başardı. Kuzey Yıldızı dizisinde çok etkili bir oyunculuk sergileyen Güner, komikliklerle dolu bu hikayede herkesin hayranlığını kazanmıştı.

Geçtiğimiz sezon Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşayan Aslıhan Güner, dram hikayeleriyle de ekranda hayranlarını şaşırtan bir isim oldu. Son dönemde sinema filmleri ile öne çıkan oyuncu, üst üste setten sete koştu.

Tek isimli filmde sesiyle ve fotoğrafları ile yer alan Aslıhan Güner, Hiç isimli devam projesinde ise Onur Tuna ile başrolü paylaştı. Ardından eşi Mert Kılıç ile Komutan isimli filmde yer alan oyuncu, Prestij Meselesi isimli sinema filminde de yine kendisine iyi bir rol buldu.

7 Ekim’de vizyona girecek olan Komutan isimli sinema filminde kocası Mert Kılıç ile yıllar sonra yeniden kamera karşısına geçen Aslıhan Güner, Züleyha isimli bir anneyi canlandırıyor. Oğlunu kaybetmiş bir annenin hissini izleyicilere geçirme konusunda Aslıhan Güner’in etkileyici performansı kocası Mert Kılıç’ı da şaşırttı.

Aslıhan Güner kamerayı unuttu, kalbindeki acısını ortaya koydu ve gözyaşları aktı! 8

Filmin aynı zamanda yapımcısı da olan Mert Kılıç, yıllar sonra yeniden eşiyle birlikte kamera karşısına geçmenin mutluluğunu da ifade ederken, şunları anlattı:

“Aslıhan ile her projesinde beraber ortak bir fikir birliği yaparız. Hem onun oynayacağı karakter ile ilgili hem de benim oynayacağım karakter ile ilgili. Birçok projede inanılmaz performansları var ve hepsini gururla izliyorum. Ama bu Komutan filmindeki, evladını kaybetmiş bir annenin hissiyatını o kadar güzel verdi ki, orada bir ağıtımız var. O ağıt ile Aslıhan’ın oyunculuğunun birleştiği an itibariyle inanılmaz bir duygu.”

Aslıhan Güner de bu rolün insanların üzerinde etki bırakacağını belirtti. Oyuncu, “Çok güzel mesajlar geliyor. Ben oyunculuk yaptığım her işte tüm ruhumla, tüm kalbimle karaktere can vermeye çalışırım. Burada da Züleyha karakterinde o oldu. Ben o sahnede sadece acımı yaşadım. Kendi acım ile Züleyha’nın acısını birleştirdim ve oradaki acımı tamamen kamerayı unuttum, kendimi oraya verdim. Gerçekten o acı benim kalbimden ve bütün ruhumdan çıktı” açıklamasını yaptı.

Aslıhan Güner kamerayı unuttu, kalbindeki acısını ortaya koydu ve gözyaşları aktı! 9

Aslıhan Güner, babasını kaybetmenin acısını Komutan filmindeki bu sahnede yaşadığını ve o acıyı da kameraları unutarak, kalbinden ve ruhundan beslenerek sergilediğini söyledi. Oyuncunun o anlarda gözyaşı dökmesi de ortamı hüzünlendirdi.

Oyuncu şöyle konuştu: “Babamı kaybetmiştim. O yüzden hala etkisi çok yüksek. Oyunculuk benim için bu anlamda çok güzel. Bütün yaşadığım o acıyı, hislerimi o şekilde ben toprağa bıraktım.”

Babasının oyunculuk mesleğine başlarken hep yanında yer aldığını ifade eden Güner, gözyaşlarına engel olamadı.