Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin set hallerini Öznur Serçeler anlattı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin set hallerini Öznur Serçeler anlattı!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını isimli dizi projesi Star TV ekranında yayınlanıyor. İzleyiciler geçen sezon büyük bir dikkatle takip ettikleri hikayenin, ikinci sezonda biraz erozyona uğramasının etkisiyle, artık o kadar da çok ilgi göstermiyor.

Bir dönem çift haneli reytingler elde edebilen Yalı Çapkını dizisi artık ciddi bir izleyici kaybı ile karşı karşıya kaldı. Bu durumun en önemli nedeni de hikayeye yönelik olarak izleyicilerin beklentilerinin karşılanmamış olması gösterilebilir.

Yaz döneminde magazin medyasında aşk yaşadıklarına dair paylaşımlar olsa da Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ilişkisi tam olarak çözülemedi. Ancak iki genç oyuncunun Yalı Çapkını dizisinin başarısındaki paylarının ne kadar büyük olduğu da ortada duran bir gerçek.

Seyran ve Ferit karakterlerini izleyiciler çok sevdi. Onların güçlü enerjisi ve izleyenlere keyif veren uyumları da Yalı Çapkını dizisinin itici gücü oldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin set hallerini Öznur Serçeler anlattı! 7

Dizide Asuman karakterini canlandıran Öznur Serçeler de hikayede önemli bir yerde bulunuyor. Sette iki başrol oyuncusunun herkes ile çok iyi anlaştığını da yine Öznur Serçeler anlattı.

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ikilisinin set haline yönelik olarak Öznur Serçeler bu bilgileri verdi:

“İkisi de inanılmaz profesyoneller. İkisi de işlerini en iyi şekilde yapmaya odaklanan, herkesle çok iyi diyalogları olan profesyonel insanlar. Ben ikisiyle de çok iyi anlaşıyorum.”