Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinde Akın Akınözü’nün partneri için geçen isim çok şaşırtacak!

Tuzak dizisinde Akın Akınözü’nün partneri için geçen isim çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisiyle büyük bir çıkış yaptıktan sonra dünya çapında üne kavuşan Akın Akınözü, yeni dizisi Tuzak için çalışmalara başladı. TV8’de yayınlanacak dizide Akın Akınözü’nün partneri için adı geçen isim tam bir sürpriz oldu.

Akın Akınözü, başrolünü Ebru Şahin’le paylaştığı Hercai dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yaptı. Özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük bir hayran kitlesi edinen Akın Akınözü, daha sonra rol aldığı Kaderimin Oyunu ile aradığını bulamadı.

Ünlü oyuncu, Kaderimin Oyunu isimli diziyle yeniden ekranlara döndü ama hikayede yaşanan sorunlar bu yapımın ikinci sezonda da devam etmesini mümkün kılmadı. Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolü paylaşan Akın Akınözü, canlandırdığı Cemal karakteri ile övgüleri toplamayı başardı.

Tuzak dizisinde Akın Akınözü’nün partneri için geçen isim çok şaşırtacak! 7

Başarılı oyuncu şimdi yeni dizisi Tuzak için hazırlanıyor. TV 8 için çekilecek Tuzak dizisinde Akın Akınözü’nün partneri için ise Esengül Aypek’in adı geçiyor. Günlük dizi Beni Affet’le setlere adım atan Esengül Aypek, ardından yine bir başka günlük dizi olan Beni Bırakma’da rol aldı.

Oyuncunun prime-time’da yayınlanan ilk dizisi ise Kaderimin Oyunu oldu. Yani eğer bu iddia gerçekleşirse Kaderimin Oyunu’nda birlikte rol alan Akın Akınözü ve Esengül Aypek bu kez Tuzak dizisinde yeniden bir araya gelecek.

Tuzak dizisinin tek silahı Akın Akınözü değil. Daha önce Kara Para Aşk ve Karadayı gibi başarılı dizilerin senaryolarını yazan Eylem Canpolat, Tuzak’ın senaryosunu kaleme alınıyor. Dolayısıyla oldukça iddialı bir yapım geliyor. Akın Akınözü’nün Tuzak’ta avukat Ozan karakteri ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor.