Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler ile Pelin Öztekin, Çok Güzel Hareketler’den yıllar sonra buluştu!

Eser Yenenler ile Pelin Öztekin, Çok Güzel Hareketler’den yıllar sonra buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zayıflama çabalarına devam eden Eser Yenenler, ilk olarak 90 günlük bir program uygulamak için yola çıkmıştı. Ancak sonrasında bu durumu sürdürmek isteyen Yenenler, hem zayıflamaya hem de her hafta neler yaptığı video sohbetleriyle anlatmaya devam ediyor.

137.9 kilo olarak başladığı 90 günlük çabaları sonucunda 20 kilo veren Eser Yenenler, son dönemde paylaştığı videolara konuk da alıyor. 14. haftanın konukları ise Pelin Öztekin ile Murat Dalkılıç oldu.

Pelin Öztekin ile Eser Yenenler, Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programda ekip arkadaşıydı. Boğaç ve Pelin buluşması yıllar sonra sosyal medyada gerçekleşti. Aşağıdaki videodan ikilinin sohbetinin detaylarını izleyebilirsiniz.

Eser Yenenler, “Yıllar sonra Boğaç ve Pelin buluştu…. 14. Hafta diyete geri dönebildim, şahane misafirim Murat Dalkılıç idi ve yavrumuz 1 yaşında” notuyla videosunu yayınladı.

Eser Yenenler, 14. haftadayız. Geçen hafta biraz kötü geçti. Bu hafta da biraz kötü geçti. O kadar iyi geçmedi ama kafada toparladım yani. Tekrar kendimi diyete motive edecek şeyleri buldum” diye konuştu.

14. hafta sonunda tartıya çıkan Eser Yenenler, 118 kilo olarak ölçüldü. Yani geçen haftaya göre sadece 200 gram verebilmişti.

Detayları videoda bulabilirsiniz.