Ana sayfa Sosyal Medya Eşiyle fotoğrafını paylaşan Necip Memili’ye Darmaduman dizisinde eşini canlandıran Nur Fettahoğlu’ndan yorum gecikmedi!

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Necip Memili’ye Darmaduman dizisinde eşini canlandıran Nur Fettahoğlu’ndan yorum gecikmedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin Darmaduman dizisinde son derece sevecen, anlayışlı, korumacı bir baba karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Necip Memili, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

2020 yılında Didem Dayıcıoğlu ile evlenen oyuncunun bu evlilikten ‘Asya’ adında bir kız çocuğu var. Ünlü oyuncu, eşinin doğum gününü instagram hesabından birlikte fotoğraflarını paylaşarak kutladı.

Necip Memili paylaşımına;  “İyi ki doğdun canımın içi, aşkım, bir tanem, seviyoreeee” notunu düştü. Necip Memili’nin paylaşımına Darmaduman dizisinde eşini canlandıran oyuncu Nur Fettahoğlu’da yorum yaptı.

Eşiyle fotoğrafını paylaşan Necip Memili'ye Darmaduman dizisinde eşini canlandıran Nur Fettahoğlu'ndan yorum gecikmedi! 7

Nur Fettahoğlu, “İyi ki doğmuş güzel kadın” yorumuyla rol arkadaşının eşinin doğum gününü kutladı. 90’lı yıllara damgasını vuran ve tam 10 yıl boyunca ekranda kalan ünlü ABD yapımı dizi “Beverly Hills, 90210” dizisinden uyarlanan Darmaduman’da birlikte rol alan Nur Fettahoğlu ve Necip Memili’ye dizide genç oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizide, son dönemin çok sevilen, başarılı ve dikkat çeken isimleri Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu ve  Hafsanur Sancaktutan ile birlikte Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi iki usta isim de rol alıyor.