Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde bir değil iki ünlü isim kadrodan ayrıldı!

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde bir değil iki ünlü isim kadrodan ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını isimli Star TV dizisinin başarılı reytingleriyle bu sezona damga vurmasını kimse beklemiyordu. 13’lü oranlara kadar yükselerek, sezonun en iyi reytinglerini alan, milyonlarca izleyiciye Cuma akşamlarını sabırsızlıkla bekleten bir dizi, uzun süredir ekrana gelmemişti.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi bu kadar büyük bir kitleyi etkilediği için de yaşanan her gelişme büyük önem taşıyor. Özellikle de etkili şekilde devam eden hikayede ayrılıklar yaşanınca dizi hayranları, neden bu ayrılıkların yaşandığını merak ediyor.

Sosyal medyada da çok konuşulan 2 ünlü ismin diziden ayrılması büyük şaşkınlık yaşattı. Bu ayrılıkların üst üste gelmesi de ilginç oldu. Ayrılan isimlerden birisi Cansu Fırıncı oldu…

Yalı Çapkını dizisinde ailenin yaşadığı yalıda çalışanlardan birisi olan İbrahim karakteri dikkat çekiyordu. Cansu Fırıncı’nın canlandırdığı İbrahim karakteri, Çetin Tekindor’un canlandırdığı Halis Ağa’nın şoförü olarak biliniyor. İrem Altuğ’un canlandırdığı Sultan karakterinin de kocası olan İbrahim, artık dizide yok. Çünkü Cansu Fırıncı ile yapımcı arasındaki anlaşma bitti ve hikayede İbrahim karakterinin devam etmeyeceği sosyal medyadan duyuruldu.

Peki Cansu Fırıncı bu kadar etkili bir diziden neden ayrıldı? Cansu Fırıncı, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: “Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere.”

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde bir değil iki ünlü isim kadrodan ayrıldı! 8

Bu ayrılık kararı tüm izleyicileri şaşkına çevirirsek hemen arkasında ikinci bir ayrılık daha yaşanması bir kez daha şaşkınlığa neden oldu.

Bu diziden ayrılan isim ise usta oyuncu Menderes Samancılar oldu. Yine Halis Ağa karakterinin yakınlarındaki bir karakter hikayeye veda etti. Halis Ağa’nın arkadaşı olan Necip Usta artık Yalı Çapkını dizisinde olmayacak.

Menderes Samancılar’ın zaten hikayeye konuk oyuncu olarak katıldığı ve rolünün bitmesi ile birlikte dizinin ekibine veda ettiği ortaya çıktı.

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde bir değil iki ünlü isim kadrodan ayrıldı! 9

Menderes Samancılar, Yalı Çapkını dizisinden sonra Magarsus isimli yeni dijital dizinin çekimlerine katılacak. Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş’in başrolünde yer aldığı Magarsus dizisinin çekimleri Adana’da yapılıyor.