Ana sayfa Dizi Haberleri Eski diziler yeniden döner mi? Galip Derviş’ten sonra bir başka dizi daha konuşuluyor!

Eski diziler yeniden döner mi? Galip Derviş’ten sonra bir başka dizi daha konuşuluyor!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz günlerde Galip Derviş dizisinin yeniden çekilmesi ile ilgili isteklerin gündeme gelmesiyle Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da aynı konuya değinmişti.

Tekrar bölümlerinin aldığı hatırı sayılır reytinge bakılınca, Galip Derviş’i ilk yayınlandığında çok da anlayamadığımız ortaya çıktı!

Mesut Yar bu kez bir başka diziye işaret ederek yeniden çekilmesi önerisinde bulunuyor. İşte o yazı:

Eski diziler yeniden döner mi? Galip Derviş'ten sonra bir başka dizi daha konuşuluyor! 7

“‘Beş kardeş’ de dönmeli

Okurumuz Kemal Yılmaz hem bir yazımı desteklemiş hem de ek yapmış: “Merhabalar, evet katılıyorum. ‘Galip Derviş’ yeniden çekilsin. Aslı ‘Monk’ adlı dizi ki onu da takip etmiştim. Akıl oyunlarıyla dolu bir dedektiflik dizisiydi.

Bence ‘Galip Derviş’ yerelleştirilen en başarılı dizidir. Prodüksiyona biraz daha fazla para harcasalar asıl işten on kat daha iyi iş çıkacaktı resmen. Bu arada Engin Günaydın’ın hakkını yemeyelim, bu ülkede Monk’u ondan daha iyi canlandıracak bir Türk oyuncu yoktur sanırım…

Tabii ki Türk halkının değişen televizyon zevkini hesaba katmak gerekiyor. Mesela ‘Beş Kardeş’ dizisi vardı. Bu kadar hayatın içinden, bu kadar güldüren yapım ‘üç beş siyasi mesaj verdi’ diye linç edildi. Biliriz ki özgürlüğün olmadığı yerde sanatın yaşam bulması imkansız. Bence ‘Beş Kardeş’ de yeniden çekilmeli. İtibarı iade edilmiş olur!””