Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işte bir gariplik var! Yerden yere vurduğumuz diziler ekranda, farklı olanlar çoktan bitti!

Bu işte bir gariplik var! Yerden yere vurduğumuz diziler ekranda, farklı olanlar çoktan bitti!

tarafından zk zk

Ekranda en çok eleştirdiğimiz, ‘klişe’ sahnelerin en çok yer aldığı diziler, ne ilginçtir ki ekranda kalmaya devam ederken, farklı hikayeleriyle dikkat çeken diziler, bir anda yok olup gidiyor.

Tadı damağımızda kalan ama reyting almadığı için kısa sürede ekrandan yok olan öyle diziler var ki hakettikleri değeri ne yazık ki bulamadılar.

Mesut Yar, bir izleyicinin yaptığı ilginç yoruma Posta’daki köşesinde yer vermiş. Bakın izleyici gözüyle aslında neleri kaçırıyoruz?

Bu işte bir gariplik var! Yerden yere vurduğumuz diziler ekranda, farklı olanlar çoktan bitti! 7

“İZLEYİCİ KENDİNİ ELEŞTİRİYOR!

Bir izleyici özeleştirisi Nalan Arslan isimli okurdan: “Biz hep oturup dizilerde aynı konuların işlenmesini eleştirip hep ‘klişe aşklar, ayrılıklar filan’ diye yapımları yerden yere vuruyoruz. Acaba bu ülkede yapılan farklı işler ne kadar tutuyor? ‘Kayıp Şehir’, ‘Güzel ve Çirkin’, ‘Beş Kardeş’, ‘Arkadaşlar İyidir’ ve son olarak ‘Tehlikeli Karım’ bitişine üzüldüğüm, unutamadığım bazı diziler…

Çok iyi işlerdi ama maalesef zengin kız-fakir oğlan, gösterişli malikaneler ve sonradan çıkan babalar olmadan dizi izleyemiyoruz. En tadı damağımızda kalan dizi ‘İkinci Bahar’ olmuştu. Hiçbir gösterişi ya da süsü olmayan kadınlar, jön takılmayan erkekler ve sıradan mekanlarla bu kadar güçlü bir bağ nasıl kurduk?”…”