Ana sayfa Dizi Haberleri Eski Yasak Elma bitiyor ve yepyeni bir rotada yeni Yasak Elma başlıyor!

Eski Yasak Elma bitiyor ve yepyeni bir rotada yeni Yasak Elma başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisini 85. bölüm itibari ile ikiye ayırabiliriz. İlk 85 bölümlük eski Yasak Elma ve 86. bölüm ile birlikte başlayacak yeni Yasak Elma…

Çünkü her şey baştan aşağıya değişiyor. 4. sezona fazla bir ekleme yapmadan başlayan dizinin ilerleyemediğini gören yapım ekibi hızlı bir müdahale ile 5 karakterin ayrılmasına ve yeni karakterlerin de katılmasına karar vererek, rotayı tamamen değiştirdi. Dizinin ekibine Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Mert Altınışık’ın katıldığı ortaya çıktı.

85.bölüm ise dizinin büyük bir değişim yaşayacağını anlatan önemli sahnelerle dolu… Talat Bulut’un hayat verdiği Halit karakterinin ayrılacağı biliniyor. Ayrıca Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Kerim için de yolun sonu geldi. Kaya, Yiğit ve Lila karakterlerinin de yapımdan ayrılması bekleniyor.

Eski Yasak Elma bitiyor ve yepyeni bir rotada yeni Yasak Elma başlıyor! 7

Daha önce Eda Ece’nin de büyük dikkat çektiği 85. bölüm yarın yayınlanacak. 16 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olan 85. bölüm ile birlikte hikaye bambaşka bir rotaya doğru yol almaya başlayacak.

Ayrıca Erdal Özyağcılar da dizi hakkında yaptığı değerlendirmede, daha uzun süre devam edebilme hedefiyle böyle değişiklikler yapıldığının altını çizmişti.

Eski Yasak Elma bitiyor ve yepyeni bir rotada yeni Yasak Elma başlıyor! 8

Özyağcılar dizinin setinde çalışmalara da başladı. Rol arkadaşları Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile ilk pozunu da veren usta oyuncunun diziye katılması hayranlarını da memnun etti.

Yeni karakterler ile birlikte hikayenin de büyük bir değişim göstermesi bekleniyor.

Eski Yasak Elma bitiyor ve yepyeni bir rotada yeni Yasak Elma başlıyor! 9

Peki Yasak Elma’nın 85.bölümünde neler yaşanacak? İşte bazı detaylar:

Yıldız ve Şahika, Ender’den intikam almak için birlik olup, Ender’i Halit’ten ayırmak  için ellerinden geleni yaparlar.

Ender’in Halit’le  sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar.

Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız’ı bir araya getirir.

Eski Yasak Elma bitiyor ve yepyeni bir rotada yeni Yasak Elma başlıyor! 10