Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Başkadır dizisine Öykü Karayel imzasını attı!

Bir Başkadır dizisine Öykü Karayel imzasını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanmaya başlayan, 8 bölümlük Bir Başkadır isimli dizide önemli isimler bulunuyor. Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Serttar Tanrıöğen, Tülin Özen, Alican Yücesoy ve Bilge Önal dizinin başrol oyuncuları…

Netflix’te kısa sürede en çok izlenen yapımlar arasına giren Bir Başkadır’ın hikayesi ve yönetmenliğini Berkun Oya üstlendi. Ferdi Özbeğen’in duygusal şarkıları ile de akıllarda kalıcı olan Bir Başkadır dizisi hem konusu hem de oyunculuk performansları açısından şu günlerde sosyal medyada çok konuşuluyor.

Öykü Karayel’in Meryem karakteri ise baştacı olmuş durumda. Evlere temizliğe giden bir genç kadına hayat veren Karayel, yeteneklerini sergiledi ve izleyiciler de sosyal medya yorumlarıyla takdirlerini iletti. Akıllı bir kadın olan Meryem’in gittiği psikiyatri kliniğinde Defne Kayalar’ın canlandırdığı doktor karakteri ile olan diyalogları da izleyicileri bir hayli keyiflendirdi.

Öykü Karayel’in en son 2018-2019 sezonunda Muhteşem İkili dizisinde yer aldığını ve uzun süredir de ekranda gözükmediğini hatırlatalım. Ancak oyuncu Netflix’te harikalar yaratarak iyi bir geri dönüşe imzasını attı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda da görüleceği üzere Bir Başkadır dizisine Öykü Karayel imzasını atmış durumda…

Bir Başkadır dizisine Öykü Karayel imzasını attı! 7