Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. Bölümünü İzle! Ateş tüm sırları açıklayacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. Bölümünü İzle! Ateş tüm sırları açıklayacak mı?

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 117. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde “Ateş herkesi bitirebilmek için tüm sırları açıklayacak mı?”… Dizinin yeni bölümü 27 Kasım Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Reytinglerde başarılı sonuçları ile dikkat çeken dizinin yeni bölümünde yine izleyicileri ekran başından kaldırmayacak sahneler var.

Videodan 117. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. bölümde neler yaşanmıştı. İşte yaşananların detayı:

Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir. İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine’nin de canı tehlikededir. Yaşadığı acıların sorumlusunun Ateş olduğunu öğrenen Emine’nin, bu gerçekle yüzleşmesi kolay olmaz. İsminin

açığa çıktığını öğrenen Ateş ise yarım kalan işlerini tamamladıktan sonra ortadan kaybolmayı planlamaktadır.

İlyas, Tipi’ye yaptıklarından ötürü daha da öfkeli biçimde Ateş’i yakalamakla ilgilenirken Hızır da eli kolu bağlı oturamaz. Her ne kadar işlerini İlyas’a devretmiş olsa da Ateş yerine Tipi’nin hedef gösterilmiş olmasına kayıtsız kalamayacaktır. Herkesin tek bir amaç etrafında birleşmesi de Alparslan ve İlyas’ın tekrar birlikte hareket etmesine vesile olacaktır.