Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. bölüm fragmanı izle! Hızır, İzzet’i sorguluyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120. bölüm fragmanı izle! Hızır, İzzet’i sorguluyor

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 120. yeni bölümü 18 Aralık Salı akşamı atv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi yine hareketli, bol aksiyon dolu bir bölümle gelecek. İzleyiciler ekran başında yine kalkma fırsatı bulamayacak. 120. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümüne ise Alpaslan hakkındaki şüpheler damga vuracak. Hızır Çakırbeyli yakaladığı İzzet’i sorguluyor. Hızır, İzzet’in her şeyi itiraf etmesi halinde kendisini bırakacağını söylüyor. İzzet ise ‘O zaman anlatmaya yeğeninden başlayayım. Nasıl bir ilişki ağının içinde?’ diyor. İzzet’in anlattıkları Hızır’ı şoke ediyor. Hızır Alparslan’ın birileri ile görüştüğünü Ünal’a söylüyor. Ünal ise Alpaslan’la görüşerek ‘Dayın gibi insanları öldürebilmek için arkanda kuvvetli bir istihbaratın olması gerekiyor. Senin arkanda kim var?’ diye soruyor. Ancak Alpaslan ise ‘Ateş de amcalarımla aram bozulsun diye böyle gevelemişti’ diyerek suçlamayı kabul etmiyor.

Artık işlerin yönetimini ele alan İlyas ise yakın çevresine aldığı kararı açıklayarak, ‘Bize ihanet eden, ihanete iştirak eden, bunu saklayan kimse gereği yapılır’ diyor.

Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki son yayınlanan 119. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

“Asıl hedef İlyas!”

Tuncay tarafından kaçırılıp sorguya alınan Hızır Çakırbeyli, kendisine ve yeğenine yapılanların bedelini Sultan’a ağır ödetmiştir. Dostlarının başına gelenlere kayıtsız kalamayan Boran da ibret-i alem için sokakları savaş alanına çevirir. Sultan’ın işini devam ettiren her kim olursa sonunun ne olacağını açıkça görecektir. Çakırbeylilerin savaştığı düşmanların içinde en tehlikelisi olan İzzet’in ise artık sabrı kalmamıştır. En büyük olma yolunda, devlet içindeki hainleri arkasına alarak Hızır ve İlyas’tan bir an önce kurtulmanın planlarını yapar. Tuncay, İzzet’in bu planları doğrultusunda ilk iş olarak en kolay lokma olan Cengiz’i ağına düşürür. Meltem’in açığa çıkmasına neden olabilecek bu anlaşma, yakın zamanda Alparslan’ın başının belaya girmesine de sebebiyet verebilir.