Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi atv ekranında izleyicilerle 135. bölümüyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümü 19 Şubat Salı günü ekranda olacak. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

EDHO yeni bölümde İlyas ve Behzat’ın tahliyesinin ardından Façalılar da Ünal Bey’in isteğiyle masaya dahil oldu. Ancak Façalılar işlerini başkası adına yürütmeye karar veriyor. Hızır Çakırbeyli ise Façalılar’ın işlerini kimin yapacağını ve yeni düşmanlarının kim olduğunu merak ediyor. İlyas ise önce sokakları temizleyeceğini ardından ise Façalılar’ı yok edeceğini söylüyor. EDHO’da yaşanacakların detayını videodan izleyebilirsiniz.

Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Sabina Toziya gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Türkiye’nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler’in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa’nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

Dizinin 124. ve son bölümünde neler olmuştu? Detaylar şöyle:

“İlyas Behzat’ı yemezse, Hızır bizi çiğ çiğ yiyecek!”

İlyas ve Behzat’ın koğuşlarının değiştirilmesi, aralarındaki hasımlığın son bulmasını sağlamaz. Façalılar da İlyas’ın içerideki dostları da reislerinin başına gelebilecekleri bildikleri halde harekete geçmek için doğru zamanı beklerler. Düşmanının ölüm haberini almadan öfkesi dinmeyecek olan İlyas ve Behzat’ın, bu saatten sonra içeriden sağ çıkabilmek için bir mucizeye ihtiyaçları vardır.

Kardeşlerinin savaşına mani olamayan Hızır ve Haşmet, bir yandan içeriden kötü bir haber almamak adına dua ederken diğer yandan herhangi bir kaybın ardından yaşanacakların hesabını yaparlar. Haşmet, Hızır’ın gücünün farkında olduğundan tekrar karşı karşıya gelmek istemez. Aralarındaki hasımlığın son bulması için ayağına gelen bir fırsatı da kaçırmayacaktır.