Ana sayfa Dizi Fragmanları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130. bölüm fragmanı izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 130. yeni bölümüyle 26 Mart Salı akşamı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizide Hızır’ın Zeki tarafından alı konulduğu ve kuşlara yüzünün parçalatıldığı anların da yer alacağı 130. bölüm büyük merakla bekleniyor.

Hızır’ın Çakırbeylilere “Ünal bize ihanet etti” sözlerinin ardından neler yaşanacak?

Hızır’ın bombalı eyleminden sağ kurtulmayı başaran Mesut herkesi çin bir tehdit oluyor.

Tehlikeli ve büyük güçten kurtulmak için İlyas ve dostları Akif’i tuzağa düşürmeye çalışacak. Benzer şekilde Ünal Kaplan da devreye girecek.

Ünal’ın yeni anlaşması da Çakırbeylileri rahatsız edecek.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 130. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. ve yayınlanan son bölümde neler olmuştu?

Çakırbeylileri sırayla tuzağa düşürmeye çalışan Zeki’nin kendine kurban olarak seçtiği son kişi Hızır olmuştur. Düşmanlarını avlayarak aç kuşlara yem eden Zeki’nin adresine ulaşmak için tüm aile seferber olur. Ömür’ü kaçırarak Façalıların da damarına basan bu düşmanı yok etmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.

Diğer yandan Hızır’ın bombalı eyleminden sağ kurtulmayı başaran Mesut da herkes için bir tehdit oluşturmaya devam eder. Bu tehlikeli ve büyük güçten kurtulmak adına İlyas ve dostları Akif’i tuzağa düşürmek için harekete geçerler. Aynı amaç uğruna Ünal Kaplan da kendi yöntemleriyle devreye girecektir. Mesut’la uzlaşılmadığı sürece masasının hem güç hem de kan kaybetmeye devam edeceğinin farkında olan Ünal Kaplan’ın yapacağı anlaşma ise Çakırbeylileri memnun etmeyecektir.