Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu sezon ne ararsanız var!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu sezon ne ararsanız var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yedinci sezona çok iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz ay atv yönetimi ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle çekimlerin gecikeceği ortaya çıkmıştı.

Yeni sezon için çalışmalara en geç başlayan dizi ekiplerinden birisi de EDHO oldu… Önceki gün sete çıkan oyuncular yeni sezon için çekimlere başladı… İlk 6 sezonda çok başarılı bir performans ortaya koyan dizinin geri dönüşü de muhteşem olacak.

Hikayesi değişen ve 12 yeni karakterin katıldığı dizi çok etkili oyuncuları da bir araya getirdi. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizide yer alan isimler bir bir ortaya çıktı.

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Eren Vurdem, Burcu Binici, Ragıp Savaş, Osman Soykut, Yosi Mizrahi, Serdar Deniz, Tardu Flordun, Hazım Körmükçü ve Alara Turan yeni sezonun yeni isimleri oldu…

Neslihan Atagül’ün de kadroda yer alacağına yönelik iddialar ise doğru değil… Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin yeni sezonunda büyük değişim yaşanacağını aktardı.

Sina Koloğlu, yazısında hikayenin beklenenden daha çok değişeceğine yönelik işaret verdi. İşte o yazıdan bir bölüm:

“Yeni oyuncular, yeni hikayeyle gelir. EDHO’da yeni sezonda “Hikayede yok yok” dediler. “Ana eksende uluslararası mafyayla olacak” dediler. Hep söylerim, bizim ‘gerçek senaryolarımız’ yazılanlardan katbekat heyecanlı. Başlıkları şöyle bir alt alta getirince, hayali hikayelere pek gerek kalmıyor. Konuşulanları, iddiaları, haberleri kopya kağıdı yapıp senaryo diye yazılsa ne diziler, ne filmler çıkar. Neyse bir gün onlar da olur diyelim!”