Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilk değişiklik ortaya çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilk değişiklik ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6.sezonu başarıyla yoluna devam ediyor. 2020 yılının son günlerinde sete ara veren ekip, geçtiğimiz günlerde yeniden çekimlere başladı.

2 hafta ekrana ara veren dizide bazı düzenlemelere ve değişiklikler yapılacağı ortaya çıkmıştı. 19 Ocak Salı akşamı 179.bölümle birlikte yeniden izleyicisi ile buluşması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin senaryosunda bazı değişikliklere imza atıldı. Yeni karakterlerin de diziye katılacağı biliniyordu ve bu konuda da ilk gelişme yaşandı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre EDHO’nun kadrosuna 179. bölümden itibaren yeni bir oyuncu dizide yerini alacak. Levent Sülün, fenomen diziye katılan son isim olarak dikkatleri çekti. Seslendirme sanatçısı da olan Sülün, sürpriz bir karaktere imza atacak ve EDHO hayranlarını fazlasıyla şaşırtacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ilk değişiklik ortaya çıktı! 7

1990’lı yıllardan bu yana birçok dizide izlediğimiz oyuncu, farklı rollerde yer aldı. Gümüş, İki Aile, Acemi Cadı, Dudaktan Kalbe, Kurtlar Vadisi Pusu ve Diriliş Ertuğrul gibi birbirinden farklı projelerde bulunan Levent Sülün, ayrıca birçok sinema filminde de boy gösteren bir oyuncu.

Diriliş Ertuğrul hayranları Simko karakteri ile Levent Sülün’ü hatırlayacaktır.