Ana sayfa Dizi Haberleri Bu da mı hayal? Kırmızı Oda’da Can neden veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor?

Bu da mı hayal? Kırmızı Oda’da Can neden veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde izleyenlerin bir soruya yanıt bulup bulmayacakları merak konusu! Hollanda’da parkta tanıştığı Can ile konuşan ve bunları da Doktor Hanım’a anlatan Boncuk’un, ermişler gibi Can’ı da hayalinde gördüğü düşünülmekte. Ancak dizinin 20. bölümünden gelen fragman, durumu biraz değiştirdi!

Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk, eşi Sadık tarafından evlendikten sonra Hollanda’ya götürülmüş, orada arkadaşsız kalmış, eşinden ilgi ve sevgi görememiş bir kadın. Çocukluğunda da şiddet ve babası nedeniyle evine gelen belalı bir adamın yaşattıkları yüzünden travması büyük.

Bir anda konuşacak kimse bulamayınca halüsinasyonlar görmeye başlayan ve 3 ermiş ile konuştuğunu söyleyen Boncuk, Doktor Hanım ile konuştukça Can’dan da bahsetmeye başladı. Müzisyen olan Can ile her market dönüşünde parkta konuşan, hatta bir gün çay içmeye bir kafeye bile giden Boncuk, her ne kadar suçluluk duygusu yaşasa da içten içe Can’a tutulmuş durumda.

Bu da mı hayal? Kırmızı Oda'da Can neden veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor? 11

Ancak anlattıklarının zaman zaman hayal ürünü olduğu intibası da oluşmakta izleyicide. Henüz bu konu net değil ama Can’ın 19. bölümde bir anda evlerinin önüne kadar gelmesi, izleyiciyi şaşırtan bir gelişme oldu.

Bunun da Boncuk’un uydurması olacağı düşünülürken, 20. bölüm tanıtımında ise Can’ın Boncuk’a bir mektup yazdığı görülüyor. Boncuk’un veda etmek için aşağıya çağırdığı mektubu okurkenki gözyaşları tanıtımda yer alıyor. Sonrasında ise bir gece yarısı evden kaçtığı da tanıtımda yer almakta. Can ve Boncuk’un sokakta buluştukları sahneden de kısa bir görüntü tanıtıma eklenince, kafalar iyice karıştı!

İzleyici, Can’ın yazdığı mektup üzerine bu çiftin bir araya gelmesi için dileklerde bulunuyor yorumlarında ama en çok da Can’ın hala hayal olması ihtimali izleyenleri üzüyor.

Bazı izleyicilerin Can’ın hayal olmadığı ile ilgili kendi tespitlerini ortaya koymaya çalıştığı sosyal medyadaki yorumlar ve dilekler bakalım ne kadar karşılık bulacak! Bu yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Dizinin 20. bölüm özeti ise şöyle:

Kırmızı Oda’nın 20. bölümünde; Boncuk (Burcu Biricik) Can’dan bir veda mektubu alır. Mektupta Can’ın son bir kez onunla görüşmek istediğini okuyan Boncuk evden kaçmaya çalışır. Doktor Ayşe, bu kez dertleşmek için Doktor Hanım’ın kapısını çalar ve babası Erhan’ın (Erdinç Gülener) alkol probleminin evinde yarattığı huzursuzluktan ötürü dedesi (Köksal Engür) ve anneannesinin (Hikmet Körmükçü) yanına taşınmalarını ilk kez anlatır. Doktor Hanım, yaşadığı tacizi anlatan Kumru’ya (Aslıhan Gürbüz) destek olurken; Kumru ise kumar borcu yüzünden kendisine hayatını mahveden bir gece yaşatan Yavuz’un (Bora Koçak) peşine düşer.

İşte 20. bölüm fragmanı:

Bu da mı hayal? Kırmızı Oda'da Can neden veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor? 12

Bu da mı hayal? Kırmızı Oda'da Can neden veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor? 13

Bu da mı hayal? Kırmızı Oda'da Can neden veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor? 14

Bu da mı hayal? Kırmızı Oda'da Can neden veda ediyor? Boncuk evden kaçıp ona mı gidiyor? 15