Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fanatikleri Ali Sürmeli’nin gelişini kutluyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fanatikleri Ali Sürmeli’nin gelişini kutluyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ali Sürmeli, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca ile yeniden bir yapımda buluştu. Zaza karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, bu sefer de Kimsesiz Doğan olarak dikkatleri çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları ise Ali Sürmeli’nin diziye katılmasından son derece memnun.

Bunun en önemli sebebi artık senaryonun sıkışması ve yeni karakterlere ihtiyaç duyulması. İşte bu noktada Ali Sürmeli çok başarılı bir tercih oldu. EDHO hayranları 24 Mart Salı akşamı yayınlanan 161. bölümün ardından sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Ali Sürmeli’nin gelişini adeta kutladı.

EDHO’da Kepeliler’le Façalılar’ın arasını bulmak için herkes tarafından sözü dinlenen Doğan Baba devreye giriyor. Peki kimsesiz Doğan, Hızır Çakırbeyli’den ne istiyor? Dizinin yeni karakteri her ne kadar bambaşka bir rolde olsa da izleyiciler Kurtlar Vadisi Pusu’daki Zaza karakterini hatırladı. Doğan Baba kimileri için hala Zaza Dayı…

Dizi hayranlarının büyük takdirini kazanan Ali Sürmeli için “Efsane oldu, diziye renk kattı, işallah böyle devam eder” diye yorumlar yapıldı.

Uzun zamandır bu kadar hareketli ve heyecan verici bir bölüm izlemediklerini belirten EDHO hayranları, gidişattan son derece memnun.