Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine Masumlar Apartmanı’na çelme takmayı başardı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine Masumlar Apartmanı’na çelme takmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Salı akşamları reyting yarışında yine kıran kırana bir zirve mücadelesi vardı. TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle, atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz arasında büyük kapışma yaşandı.

TRT1 ekranlarında bu sezonun flaş dizisi olan Masumlar Apartmanı, çok iyi reytingler aldığı sezon içinde nispeten biraz daha düşük gelen reytinglerle yoluna devam ediyor. AB ve ABC1 gruplarında iki haneli oranları yine tutturan dizi, önceki aylarda çok daha yüksek reytingler elde edebiliyordu. AB ve ABC1 gruplarında günü zirvede kapatan dizi yine milyonları ekran başına topladı. Tüm kişilerde ise Masumlar Apartmanı’nı ikinci sırada görüyoruz.

atv’nin istikrarlı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kendi izleyici kitlesinden fazla fire vermeden her hafta başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor. Dün akşam 195. bölümü yayınlanan dizinin tüm kişiler kategorisinde iki haneli oranlara yaklaştığı ve birinciliği göğüslediği görülüyor. EDHO, AB ve ABC1 gruplarında ise günü ikinci sırada tamamladı.

Hekimoğlu dizisi ise finalden önceki bölümü ile dün akşam ekrandaydı. 50. bölümü ile birlikte Kanal D’de yine hayranlarını mest eden dizinin reytinglerinin bir hayli düşmesi de dikkatlerden kaçmıyor. 25 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 51. bölümü ile birlikte final yapacak olan Hekimoğlu dizisi, dün akşam tüm kişilerde 13. sırada yer alırken, AB ve ABC1 gruplarında günü 9. olarak bitirdi. Hekimoğlu’nun reytingleri ise bir hayli düşüktü ve sezonun belki de en düşük oranları elde edildi.

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet de son 2 haftadır yaşadığı düşüş trendinden kurtulamıyor. Günlük olarak hafta içi yayınlanan dizinin haftanın 2. gününde elde ettiği sonuçlar da pek iç açıcı değil. Genel reyting düşüşünden çok fazla etkilenen dizi, tüm kişilerde 19. olurken, AB’de 24.ve ABC1’de ise 25. sırada.