Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran’daki şu hırsa bakın, başarılı olması hiç tesadüf değil!

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran’daki şu hırsa bakın, başarılı olması hiç tesadüf değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Kardeşlerim ile öne çıkan genç oyuncu Onur Seyit Yaran,son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Zaman zaman twitter’da Türkiye gündeminin ilk sıralarına yerleşerek TT olabilen genç oyuncu, dizideki performansı ile de gelecek için ışık saçan isimlerden birisi.

Onur Seyit Yaran, oyunculuktan önce modellik kariyeri de olan birisi. 13 Ocak 1995’te İstanbul’da dünyaya gelen Yaran, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümünde okuyor… 10 parmağında 10 marifet denilebilecek özellikleri bulunan oyuncunun modellik ve oyunculuk dışında profesyonel futbolculuk yaşamı da olduğunu biliyor musunuz?

Santranç sporcusu da olan oyuncu, yaptığı her işi en iyi şekilde yapmayı istediğini belirtti. Çok farklı yönleri olan ve eline attığı her işi de hakkıyla yapan birisi Onur Seyit Yaran. Bu kadar farklı kulvarlarda olmasını da hırsına bağlıyor. atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuk olan Yaran, şu sözleri ile başarının kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlattı:

“İşin en iyisi olmak için çalışıyorum, çok hırslıyım, çok çalışkanım. Futbol oynarken de kendim tek başıma antrenmanlar yapardım, koşuya çıkardım. Satranç oynarken de derslerimden bazen zaman ayırıp yine satranç çalışırdım, turnuvalara giderdim. Eğitim hayatımdan biraz ayrı kalıp. Modellik kariyerimde de hep diyet yaptım, beslenmeme dikkat ettim. Yarışma hazırlığında hep çok çalıştım, uykuma dikkat ettim.

Şimdi aynı şekilde oyunculuk hayatımda da sürekli okuyorum, izliyorum, eğitim alıyorum. Hep kendimi geliştirmek adına bir şeyler yapıyorum. Bulunduğum yeri hep yadırgıyorum. İyi bir yerde bile olsam, daha üstüne çıkmak istiyorum. Ya da kendi çapımda bir şeyi başarmış olsam da, bir süre sonra o bana yetersiz geliyor ve bir tık üstünü istiyorum.”