Ana sayfa Sinema Nejat İşler’den büyük müjde! Yeni bir film projesi geliyor!

Nejat İşler’den büyük müjde! Yeni bir film projesi geliyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk sinema ve dizi dünyasının en başarılı ve karizmatik aktörlerinden biri olan Nejat İşler, projelerini çok büyük titizlikle seçmesiyle biliniyor. O yüzden yetenekli aktörü ekranlarda çok sık görmek mümkün olmuyor. Başladığı her proje de işte bu yüzden büyük olay yaratıyor.

1994 yılında henüz gencecik bir delikanlıyken Şehnaz Tango dizisiyle ekran dünyasına adım atan İşler ardından Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Aliye, Kapalıçarşı, Bıçak Sırtı gibi birçok unutulmaz dizide rol aldı. 2014 yılında yaşadığı ağır rahatsızlık sebebiyle mesleğine yaklaşık üç yıl ara veren İşler, Bodrum’a yerleşti ve orada yaşamaya başladı.

Nejat İşler'den büyük müjde! Yeni bir film projesi geliyor! 1

Bodrum Masalı dizisiyle ekrana geri dönen İşler, efsane dizi Çukur’da canlandırdığı Çağatay Erdenet karakterinin ardından Saygı dizisiyle yeniden büyük bir dönüş yaptı. BluTV için çekilen Saygı dizisinde canlandırdığı Ercüment Çözer, oyuncunun bir zamanlar rol aldığı Behzat Ç. dizisindeki aynı karakter idi. Karakter o kadar sevilmişti ki yeni bir dizinin doğumuna yol açmıştı.

Saygı dizisinin ilk sezonu büyük beğeni topladı. Bir süre önce de ikinci sezon çekimleri başladı. Güçlenen oyuncu kadrosuyla yakında yeniden ekrana gelecek olan dizinin ikinci sezon çekimleri de yakında tamamlanacak.

Nejat İşler'den büyük müjde! Yeni bir film projesi geliyor! 2

Bu arada Nejat İşler, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla çok güzel bir haberi hayranlarına ulaştırdı. İşler paylaşımında, “Saygı 2. sezon çekimleri ağustos sonu bitiyor. Hemen sonrasında önümde çok zor ve çok güzel bir film var. Inu da bitirince festivale koşucam…”

Nejat İşler’in verdiği bu güzel haber hayranlarını hem çok heyecanlandırdı hem de büyük bir merak uyandırdı. Bakalım İşler’in yeni film projesi ne olacak?