Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a geri dönen Ali Sürmeli, hayatında bir ilki yaşadı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a geri dönen Ali Sürmeli, hayatında bir ilki yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin 6.sezonu devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli fenomen dizisinde Doğan Baba karakterine hayat veren isim ünlü oyuncu Ali Sürmeli… 61 yaşındaki usta oyuncu, 5. sezonun başlarında beyin kanaması geçirdiği için ameliyat olmuştu.

EDHO’da bir süre yerini alamayan oyuncu, aylar önce yeniden sette ekip ile bir araya geldi ve dizide de yerini aldı. Düzenlenen bir ödül töreninde “yaşam boyu onur ödülü”nün sahibi olan oyuncu, muhabirlerin sorularını da yanıtladı.

Sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Ali Sürmeli, dizi çekimlerinin de iyi gittiğini söyledi. Yeni genç isimlerin hepsini iyi bulduğunu da belirten Sürmeli’nin fazla konuşmak istememesi de dikkatleri çekti.

Ali Sürmeli, “Biraz heyecanlıyım. İlk defa böyle bir ödül alıyorum” diye konuştu ve “yaşam boyu onur ödülü” nedeniyle çok gururlandığını ifade etti.

Usta oyuncunun ödülünü alırken sahnede duygulandığı ve heyecanlandığı da görüntülere yansıdı. Sürmeli’nin röportajını ve ödül töreninden görüntüleri aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.