Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinden mutlu haberi Haluk Güçlü’yü canlandıran Burak Sergen verdi!

Sadakatsiz dizisinden mutlu haberi Haluk Güçlü’yü canlandıran Burak Sergen verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sadakatsiz dizisinde eski belediye başkanı Haluk Güçlü karakterine hayat vermekte olan Burak Sergen, oğlu ile Bebek parkında gezerken kameralar tarafından görüntülendi.

Dizideki başarılı performansı ile isminden bir kez daha konuşturan oyuncu, oğlunun scooterı ile de dolaşarak kameralara sempatik pozlar verdi. Oğlu scootera binerken ona eşlik etmek için büyük çaba harcayan oyuncu, Sadakatsiz dizisiyle ilgili yaptığı açıklamayla da dikkat çekti.

Kanal D ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Sadakatsiz, etkileyici hikayesi, güçlü oyunculuk performansları ve iki haneli reytingleri ile bu sezonun en iyi yapımlarından birisi olduğunu kanıtladı.

Burak Sergen, Haluk karakteri ile ilgili sosyal medyada dönen esprili paylaşımlar sorulunca gülümsedi ve “Neler yapmıyorlar ki, çok gülüyorum ben de onlara. Onlarla uğraşmak bile büyük iş” diye konuştu.

Haluk karakterini yorumlayan oyuncu, her şeye çok hakim birisi olduğunu, çok deneyimli, her şeyi çok iyi bilen birisi olduğunu ifade etti.

Haluk karakterinin yeteneklerinin fazla olduğunu ama zaaflarının da bulunduğunu belirten oyuncu, “Zamanında karısını aldatmış. İşte Sadakatsiz’in genel konusu bu” dedi.

Dizinin güzel gittiğini ifade eden Burak Sergen, “Çok keyifli. Bir kere biz sette çok eğleniyoruz. Herkes birbirini çok şey yapıyor, sezon finali geliyor. Onu yapıp, seneye inşallah devam edeceğiz” diye konuştu.