Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bozulan moralleri Oktay Kaynarca düzeltti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bozulan moralleri Oktay Kaynarca düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 6. sezonu için çekimler devam ediyor. Ali Sürmeli’nin tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği haberleri ile üzülen ekip, ameliyat olan oyuncunun durumunun iyi olması ile moral buldu. Kimsesiz Doğan karakteri dizinin 6. sezonunu bir hayli etkileyecekti. Ancak bu son sağlık durumu konusu Ali Sürmeli’nin bir süre dizide yer alamayacağı anlamı da taşıyor.

Oktay Kaynarca, dizi setinde her şeyin yolunda olduğunu gösteren paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Dizinin yeni sezonu Ekim ayında başlayacak ve Salı akşamları da müthiş bir reyting yarışına sahne olacak. Masumlar Apartmanı ve EDHO arasında birincilik kime gidecek, herkes merakla bekliyor.

Hızır Çakırbeyli karakterini fenomenleştiren Oktay Kaynarca, yönetmen Onur Tan ve rol arkadaşları Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Yalçın Hafızoğlu ile birlikte poz verdi. Oktay Kaynarca’nın mesajı da oldukça anlamlıydı.

Uzun süredir aynı sette kader birliği yaptığı arkadaşları ile hem iyi hem kötü günler geçirdiklerini belirten Oktay Kaynarca, “İyi ki olmuşum” diye yazdı.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

Değerli kardeşlerimle ne güzel yıllar paylaştım, nelerin altından kalktık, ne kadar güzel başarılarına sevinçlerine hüzünlerine tanık oldum..İyi ki olmuşum.. Yollarımız açık olsun…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bozulan moralleri Oktay Kaynarca düzeltti! 7