Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Boluğur’un verdiği imaj; hayat bana güzel!

Merve Boluğur’un verdiği imaj; hayat bana güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Boluğur ekranda en son 2017 yılında yer aldı. Dizisi kısa süreli olduğu için birçok kişi dizinin adını bile hatırlamayacaktır. Hemen söyleyelim; İçimdeki Fırtına. Peki ondan önce hangi yapımda rol almıştı, 2012-2014 sezonunda Muhteşem Yüzyıl.

Yani Nurbanu Sultan karakterinden bu yana tam 6 yıl geçti. Ancak Merve Boluğur, bunun üzerine eklenecek bir kariyer çıkışı yapamadı. 6 yıldır ise ünlü oyuncu ‘hayat bana güzel’ der gibi bir yaşam sürüyor. Proje kaygısı yok, reyting kaygısı yok, maddiyat kaygısı yok, aşk kaygısı yok…

Peki gerçekten böyle mi? Ünlü oyuncu hakkında her sezon yeni proje iddiaları ortaya atılıyor ama bunlar hep içi boş çıkıyor. Aşk konusunda ise en son Burak Dayı ile birlikteliği kaç gün sürdü, hesap etmek yersiz olur… Sonuç olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla “hayat ne kadar güzel” imajı veren Merve Boluğur’un hayatı gerçekten böyle mi?

Bu soruyu takipçileri de sıklıkla soruyor. Artık eski rolleri unutulmaya başlanan Merve Boluğur’un ciddi proje teklifleri almaması da ilginç değil mi? Kariyerinde Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl gibi işler olan bir oyuncu, projede aradığı halde neden iyi yapımlardan teklif almaz?

Merve Boluğur’un Datça tatilinden son paylaşımları aşağıda. “Hayat bana güzel” imajı size de gerçekçi geliyor mu?

Su perisi✂️

Merve Boluğur'un verdiği imaj; hayat bana güzel! 8

Tutku

Merve Boluğur'un verdiği imaj; hayat bana güzel! 9