Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldıktan sonra Naz Elmas ne yapıyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldıktan sonra Naz Elmas ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Naz Elmas setleri çok özledi ama çekinceleri var… En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle 2019 yılında hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu Naz Elmas, sonrasında diziden erken ayrılmak durumunda kalmıştı.

Performansı ile EDHO hayranlarından büyük eleştiri alan oyuncu, pandemi nedeniyle İstanbul’a sadece iş görüşmeleri için geliyor. Göcek’te yaşamını sürdüren Naz Elmas, setleri de çok özeldiğini söyledi.

Kameralara sokakta yakalanan ünlü oyuncu, eşi Erol Özmandıracı ile birlikte görüntü verdi. Naz Elmas, tatilin de iyi geçtiğini ve pandemi nedeniyle İstanbul’a temelli dönmek istemediklerini ifade etti.

Oyuncu, röportajında şunları söyledi: “Tatil güzel geçiyor. İstanbul’a toplantılar için geliyor, sonra Göcek’e dönüyoruz. Tam tam iyileşme olmadığı için ortamda. Yeni dönemde bir şeyler var, konuşuyoruz. Bakalım inşallah. El verdiğinde setler, hep beraber karar veriyoruz. ”

Naz Elmas’ın yeni sezon için bazı görüşmeleri olsa da henüz net bir durum olmadığını belirtelim. Röportajı videodan izleyebilirsiniz.