Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan çok kişi gitti ama, Ozan Akbaba hiçbirine bu kadar üzülmemişti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan çok kişi gitti ama, Ozan Akbaba hiçbirine bu kadar üzülmemişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, izleyicilerle salı akşamları buluşmaya ve milyonları ekran başına oturtmaya devam ediyor. Reytingleri ile gücünden hiçbir şey kaybetmediğini gösteren dizi, başarılı geçen 5 sezonun ardından 6. sezonda da yine aynı istikrarı sürdürüyor.

EDHO’nun ekibi Aralık sonunda ara verdiğinde tüm oyuncular dinlenme imkanı bulmuştu. Bu dönemde Makedonya’ya giden Hayriye Ana karakterini canlandıran Sabina Toziya’dan gelen haberler herkesi üzdü. Toziya’nın baygınlık geçirmesi sonrasında hastaneye kaldırıldığı ve beyninde de tümör olduğu tespit edildi. Ameliyata alınan Toziya, yoğun bir tedavi programı ile iyileşmeye çaba harcayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 179. bölümünde ise Hayriye Ana karakterinin ayrılığı yürekleri dağladı. Birçok izleyici gözyaşı döktü. Sosyal medyada ise hem izleyiciler hem de oyuncular Sabina Toziya’nın sağlığına kavuşmasını diledi. Bu isimlerden birisi de Ozan Akbaba oldu. Toziya’nın sağlık durumu nedeniyle dizi ekibi de çok duygulandı. O sahneler çekildiğinde de oyuncuların üzüntüsü her hallerine yansımıştı.

Dizide İlyas Çakırbeyli karakterini canlandıran oyuncu, 6 yıl boyunca aynı sette bir arada olduğu Sabina Toziya hakkında çok hoş sözler yazdı ve sağlık durumu nedeniyle de üzüntüsünü aktardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan çok kişi gitti ama, Ozan Akbaba hiçbirine bu kadar üzülmemişti! 7

Ozan Akbaba, instagram hesabından şöyle yazdı:

“Sabina Toziya. Hayriye ananın gerçek hali. Çok güçlü bir kadın. Fazla tanımadığınız için anlatayım, dünya çapında bir aktrist, fazlaca güzel kalpli, çok zarif bir hanımefendi. Dile kolay; tam 6 senedir birlikte yiyip içiyoruz, iş yapıyoruz, buluşuyoruz. Derya deniz bilgisi, kültürü, aydın görüşü.. Seni çok ama çok seviyor, en yakın zamanda tekrar görmek ve bir an evvel ayaklanman için dua ediyoruz.”