Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Savaş Özdemir yeni dizide bambaşka bir rolde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Savaş Özdemir yeni dizide bambaşka bir rolde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı yeni dizilerinden birisi de Benim Hayatım olacak… Bahadır Özdener’in yapımcılığını üstlendiği dizinin ekibinde güçlü isimler bulunuyor. Bir baba ile kızının hikayesini anlatacak olan dram yapımında çekimlere başlandı.

Sadettin Tolan ile Ali Buhara Mete’nin hikayesini yazdığı dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan yapıyor. Orkun Çatak’ın yönetmen olarak sette yer alacağı dizide büyük ve güçlü bir ailenin içinde dönen dramlar ve entrikaları izleyeceksiniz.

Bir baba kız hikayesi olarak da öne çıkacak olan dizinin başrolünde yer alan isimlerden birisi de Savaş Özdemir oldu. Dizide Ökkeş isimli baba karakterini canlandıracak olan oyuncu, yeni imajı ile ilk kez göründü…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra Savaş Özdemir yeni dizide bambaşka bir rolde 7

Sette çalışmaların başladığını belirten paylaşım yapan Savaş Özdemir, yakında dizinin başlayacağını belirtti.

Nilsu Berfin Aktaş’ın Hayat isimli karakter ile yer alacağı dizide, Genco Özak’ı da erkek başrol olarak izleyeceksiniz.

Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek gibi oyuncular da Benim Hayatım dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde uzunca bir süre Tipi karakteri ile yer alan ve akıllara da böyle yazılan Savaş Özdemir, Ökkeş karakteriyle izleyicilere çok farklı bir portre sunacak.

Baba performansı ile dizinin öne çıkan isimlerinden olan oyuncu bakalım Tipi karakterini unutturabilecek mi?