Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Yalçın Hafızoğlu geçmişin izlerini silmek istiyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra Yalçın Hafızoğlu geçmişin izlerini silmek istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 6 sezon başarıdan başarıya koşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izleyicileri de ekrana bağlayan bir yapım oldu… 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, canlandırdığı Hızır Ali Çakırbeyli karakteri ile geniş bir hayran kitlesi elde etti.

EDHO bir mafya dizisiydi ve Hızır Ali karakteri de bir mafya üyesi olarak dizide birçok olayın içinde yer aldı. Ancak karakteri seven çok geniş bir izleyici kitlesi vardı ve Yalçın Hafızoğlu da bu karakter sayesinde kendisini tanıtma imkanı buldu.

Kısa sürede popüler hale gelen oyuncu, bu karaktere çok şey borçlu. Hızır Ali Çakırbeyli artık yok. Oyuncu, Gülümse Kaderine isimli yeni Fox TV dizisinde Can karakteri ile yer alıyor…

Yalçın Hafızoğlu hayranları ise şimdi bu yeni karaktere alışmaya çalışıyor. Oyuncu, yeni rolüyle Hızır Ali Çakırbeyli’yi unutturmak istiyor ama bu o kadar da kolay olmayacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra Yalçın Hafızoğlu geçmişin izlerini silmek istiyor! 7

Yalçın Hafızoğlu, Can karakterini şu sözlerle anlattı: “Enteresan bir karakter. Biraz duygusal bir karakter. Her duygusuna basan, her duygusunu da karşı tarafa yansıtan, belki yaşatan bir karakter. Keyifli oynaması. Yer yer heyecanlanıyor, üzülüyor, seviniyor. Benim açımdan oynaması çok keyifli bir karakter. Umarım bunu karşıya yansıtabilirim.”

Can karakterinde keyif alan oyuncunun Hızır Ali Çakırbeyli karakterini unutturması zor olacak. Çünkü birçok hayranı sosyal medya paylaşımında hala bu karakterden bahsediyor.

Yeni rolüne ısınan ve izleyicilerin de ısınmasını sağlamaya çalışan Yalçın Hafızoğlu, uzun süre ekranda bu rolle kalabilir ise hayranları da zaman içinde alışacaktır.