Ana sayfa Sosyal Medya Cumartesi akşamlarının yıldızı Kardeşlerim dizisinde yeni bir ayrılık mı var?

Cumartesi akşamlarının yıldızı Kardeşlerim dizisinde yeni bir ayrılık mı var?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi en son 50. bölümüyle ekrana geldi. Sezonun sonuna yaklaşan dizide heyecan dozajı da artmış durumda. Dizi setinden paylaşılan bir fotoğraf izleyicideki final heyecanını da iyice artırdı ve ayrılık iddiasını gündeme getirdi.

Cumartesi akşamı 50. bölümüyle ekrana gelen Kardeşlerim dizisi reytinglerde yine ikinci sırada yer aldı. İkinci sezonunda yayınına başarıyla devam eden dizi yavaş yavaş sezon sonuna yaklaşıyor. Yakında sezon finali yapacak. Şimdi Kardeşlerim izleyicisi sezon finalinde neler olacağına kitlenmiş durumda.

Bu arada dizi setinden paylaşılan bir fotoğraf ayrılık iddiasını gündeme getirdi ve heyecan dozajını artırdı. Bu iddiayı gündeme getiren ise Twitter’da dizi yorumları yapan Deniz Tural oldu. Kardeşlerim dizisinin sıkı bir izleyicisi olan Tural paylaşımında Kardeşlerim setinden bir fotoğraf ile birlikte şunu yazdı: “#Kardeşlerim dizisinden bir ayrılık daha mı geliyor yoksa? Selfie de var ki eyvah eyvah. Acaba? ????”

Bunun üzerine Deniz Tural’ın takipçilerinin birinden gelen bir yorum ise merakı iyice artırdı. Çünkü söz konusu takipçi iddiayı daha da ileriyi götürerek şunu yazmıştı: “Kadir sahnesinde selfi Kadir’in yeni iyi için çekilmişti ve kadir öldü… Kaan için uçurtma etkinliği yapıldı ve selfi çekildiler ölen Kaan oldu… Şimdi de Harika icin toplanıldı Harika mı çıkacak? Ya da Süsen’in evi olduğu için Süsen mi?”

Cumartesi akşamlarının yıldızı Kardeşlerim dizisinde yeni bir ayrılık mı var? 7

Bazı yorumlarda ise diziden ayrılacak ismin Süsen’i canlandıran Lizge Cömert olacağını belirtti. Bazı tahminler ise Harika’yı canlandıran Gözde Türker’den yana oldu. Ancak hala kesinleşmiş bir bilgi yok.

Her dizide olduğu gibi Kardeşlerim dizisinde de sezon sona ererken bazı karakterlerin ayrılması bekleniyor. Yeni sezonda da kadroya yeni oyuncuların katılacağı tahmin ediliyor. Özellikle uzun soluklu dizilerde hikayeyi diri tutmak amacıyla yapılan bu strateji Kardeşlerim’de de uygulanacak. Bakalım bu sezon sonunda Kardeşlerim’e veda edecek oyuncu kim olacak?