Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı mafya dizisi sananlar çok yanılıyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı mafya dizisi sananlar çok yanılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi atv ekranında 5. sezonuyla yayın hayatına Salı akşamları devam etmekte. Kadın dizisi ile reyting yarışı yapan EDHO, her hafta başarılı reyting oranları ile izleyiciden büyük ilgi görmeyi sürdürüyor.

Bir mafya dizisi olarak öne çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için başrol oyuncusu Oktay Kaynarca farklı bir düşüncede.

Hızır Çakırbeyli karakteri ile Süleyman Çakır’dan sonra yine efsane olmayı başaran Kaynarca, farklı rollerde yer almak istiyor ama ortada bir sorun var.

Bir projeyi oturtmanın ve onu sürdürmenin zorluğundan bahseden Kaynarca, aslında üzerine yapışan ‘ağır abi, mafyatik rollerin patronu’ imajının avantajını da kaçırmak istemiyor.

Peki dizi birçok kişinin düşündüğü gibi bir mafya hikayesi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı mafya dizisi sananlar çok yanılıyor! 7

Birçok izleyici böyle düşünebilir ama Oktay Kaynarca konuya başka bir pencereden bakıyor.

Sabah gazetesine konuşan ünlü oyuncu, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, mafya ailesini anlatan bir dizi gibi görünse de, izleyiciler bu dizinin felsefesinin farkında. Zaten onları da her hafta ekran başına çeken; dizinin ülke ve dünya gündemini irdelerken, bir ailenin yaşadığı ve içinden geçtiği yolculuğu da çok samimi ve gerçek tepkilerle anlatıyor olması” diye konuştu.

Yani bu sadece bir mafya dizisi değil. Ülke ve dünya gerçeklerine yönelik felsefi çıkışları da var ve bu durum EDHO’nun izlenmesinin de sırrını oluşturuyor.

En azından Kaynarca bu düşünceye sahip.