Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ebru’su Dilşad Şimşek sırlarını tek tek anlattı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ebru’su Dilşad Şimşek sırlarını tek tek anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncularından Dilşad Şimşek, avukat Ebru karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, dizide dikkat çeken bir performansa sahip. Pilates yapan ve sporu da eksik etmeyen Dilşad Şimşek, formunu bu şekilde koruyor.

Şimşek, çok fazla cilt bakımı ile ilgilenmediğini günlük kullanması gerektiği kremlere özen gösterdiğini anlatan Dilşad Şimşek, “Kendimi bildim bileli, 7-8 yaşımdan beri banyomu dışarı -40 derece bile olsa buz gibi su ile bitiririm.Kesiyor su o derece soğuklukta bir su ile bitiririm.Herhalde onun faydası var” diyerek cilt güzelliğine yönelik soruya yanıt verdi.

Sağlığını koruma konusunda yediklerine dikkat ettiğini anlatan oyuncu, yemek ve içmenin kilo almakla ilgili olmadığını, iç organları da yorduğunu hatırlattı. 6-7’den sonra mümkün olduğunca yemek yememeye çalıştığını ifade eden Şimşek, “Sağlıklı yemekleri tercih ediyorum. Bitki ağırlıklı, sebze ağırlıklı yemekleri tercih ediyorum.Vücudumu ve organlarımı yoracak yiyecekleri tercih etmiyorum açıkçası” dedi.

Spor salonunda kıvrak hareketleri ile de göz dolduran Şimşek, genetiğinin yanı sıra spor yapmasının da bunda etkisi olduğunu ifade etti. Sporun hayatının bir parçası olduğuna vurgu yapan oyuncu, her sabah 8 kilometre yürüdüğünü de sözlerine ekledi.

Dizi TV programındaki röportajı videoda bulabilirsiniz.