Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı ve Bir Annenin Günahı dizilerine ara verildi!

Savaşçı ve Bir Annenin Günahı dizilerine ara verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazar akşamları Fox TV ekranında 4. sezonu ile devam etmekte olan Savaşçı dizisi ile, yine bir Limon Film yapımı olan Bir Anenin Günahı dizisinin çekimlerine ara verilmesi kararlaştırıldı.

Limon Film konu ile ilgili bugün açıklama yayınladı. Firmanın instagram hesabından paylaşılan metinde 17 Mart 2020 tarihi itibari ile dizi projelerinin çekimlerine ara verildiği duyuruldu.

Limon Film’in açıklamasının tam metni şöyle:

“Corona virüs (covid-19) olarak bilinen solunum yolu bulaşıcı hastalığı, Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) 9 Mart 2020 tarihli raporuna göre 100’den fazla ülkede 109 bin teyit edilmiş küresel vakayla kayıtlara geçmiştir. DSÖ, Corona Virüs için 2 Mart 2020 tarihinde küresel risk seviyesini ‘yüksekten’, ‘çok yüksek’ seviyesine çıkartmıştır.

Bildiğiniz gibi, ülkemizde de vaka tespitleri yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığımız’ın konu ile ilgili aldığı sıkı tedbirleri ve konuyla ilgili bilgi güncellemeleri dikkatle takip ediyoruz. İçinde bulunduğumuz durumu değerlendirdiğimizde, siz değerli çalışanlarımızı ve çevremizi korumak amacıyla, ilk etapta ve farklı bir duyuru gelene kadar 17 Mart 2020’den itibaren “Savaşçı” ve “Bir Annenin Günahı” adlı dizi projelerimizin çekimlerine ara verme kararı alıyoruz. Kamuoyunu saygılarımızla duyurulur.”

Savaşçı ve Bir Annenin Günahı dizilerine ara verildi! 7