Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın en sevilen karakteri ayrılıyor mu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın en sevilen karakteri ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk 6 sezonu çok başarılı geçen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yedinci sezonuyla da ekrandaki yerini alacak. Sette oyuncuların en çok konuştuğu konulardan birisinin de 10 sezona kadar projenin devam etmesinin istenmesi oldu. Hatice karakterini canlandıran Sevinç Kıranlı, bu yöndeki tahminlerini yıllardır söylediğini ve sette bunu arkadaşları ile de her sezon konuştuklarını anlatmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi istikrarlı bir grafik çiziyor. İlk başladığı günden altıncı sezonun sonuna kadar hayranlarını ekranda tutmayı başaran dizinin hikayesi de her sezon değişim geçirmiş ve birçok yeni isim diziye katılmıştı.

Ayrılıklarla da anılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu öncesinde sevilen karakterlerin başında gelen İlyas Çakırbeyli’nin durumu belirsiz. Ozan Akbaba’nın EDHO’ya veda etme ihtimali bulunuyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın en sevilen karakteri ayrılıyor mu? 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ozan Akbaba’nın dizinin 7. sezonunda olup olmayacağı Eylül ayında netleşecek. Şimdilerde Anka isimli kendisinin hikayesini yazdığı filme hazırlanan Akbaba, henüz yeni sezon için kararını vermiş değil.

Ozan Akbaba’nın diziden ayrılması durumunda EDHO hayranlarının bundan çok rahatsız olacağı net…

Dizinin yeni sezonunda önemli değişiklikler bekleniyordu. Ancak Ozan Akbaba’nın ayrılığı gibi bir gelişmeyi kimse beklemiyordu. Şayet böyle bir ayrılık yaşanır ise sebebinin ne olduğu konusu da hayranlar arasında çok konuşulacaktır.

Akbaba, İlyas karakteri ile çok başarılı bir 6 sezon geçirdi ve dizideki en iyi performansları sergileyen isimlerin başında geliyor.