Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç şu sıralar harıl harıl çalışıyor ama sette değil!

Esra Bilgiç şu sıralar harıl harıl çalışıyor ama sette değil!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kanunsuz Topraklar dizisiyle gelmişti Esra Bilgiç. Başrolde yer aldığı dizi, Fox TV’nin iddialı bir yapımıydı ancak beklenen ilgiyi göremeyinci sezonu bitiremeden veda etti. Oyuncunun daha sonra Netflix için çekilecek olan Terzi dizisinde oynayacağı iddiaları gündeme geldi. Fakat teklif giden Bilgiç’in anlaşma şartlarını beğenmediği için geri çevirdiği öğrenildi.

Yakın zamanda oyuncunun Disney Plus için çekilecek olan ve 100. yılında Türkiye Cumhuriyeti’ne bir jest anlamı da taşıyan, Atatürk’ü anlatan dizide oynaması gündeme geldi. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı dizi ile anlaştığı konuşuldu ancak oyuncudan henüz bu konuda net bir bilgi gelmiş değil.

Esra Bilgiç şu sıralar harıl harıl çalışıyor ama sette değil! 8

Temmuz ayında başlaması planlanan Atatürk dizisinde Songül Öden’in de rol aldığı ve Zübeyde Hanım’a hayat vereceği gündeme gelmişti. Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı dizide Esra Bilgiç’in kimi oynayacağı da merak konusu oldu.

Bu arada Esra Bilgiç, zaman zaman instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla buluşuyor. Takipçileri oyuncunun son yayınladığı fotoğraflardan birini görünce önce bir senaryo okuduğunu düşündü. Fakat Esra Bilgiç’in bir sınıfta oturduğu ve önündeki notları renkli kalemlerle çizdiği görülüyor.

Şu sıralar yoğun olduğu gözlenen Esra Bilgiç bir dizinin ya da sinema filminin setinde değil! Aynı zamanda Hukuk fakültesinde okuyan Bilgiç, okulunu bitirmek için çabalıyor. Son yılı olan oyuncunun sınavlara çalıştığı tahminlerini yaptıran fotoğrafı aşağıda…

Esra Bilgiç şu sıralar harıl harıl çalışıyor ama sette değil! 9